2. prosince 2015

Photo zimní výzva

Zdravím Snílci,
minule jsem vám zadala otázku "Máte nějakou knihu spojenou s Vánocemi?", pár odpovědí se mi již sešlo, a tak vám ponechám ještě jeden týden, abyste se mohli zapojit. Tentokrát je tu totiž speciální Photo, jelikož nadešel čas vyhlásit Photo výzvu na zimu, což je něco jako focení na zadané téma.
Začal prosinec, a přestože to venku nevypadá, tak už vládne paní Zima. Asi špatně vyklepává peřinu, protože sněhu jsem si zatím moc neužila. Před pár dny u nás napadl malý poprašek a já z toho měla obrovskou radost, jen je škoda, že do dvou dnů už po sněhu nezbylo vůbec nic.

Photo zimní výzva bude hodně volná, protože nezadám určité téma, ale několik hesel, které si se zimou spojuji a je jen na vás, co si vyberete. Fantazii se meze nekladou.

Vánoce, sníh, sáňkování, hrnek horkého čaje, hvězda, světlo svíček, pečení cukroví, stromeček, pohádky, trhy, sněhulák, závěje, kouzlo ledu a mrazu...


Pravidla jsou jednoduchá, prostě jen vyfotíte cokoliv vás napadne a zašlete libovolný počet fotografií na klubový email klub.snilku@email.cz. V počtu fotek vás nijak neomezuji, můžete poslat jednu, dvě, nebo více. Do předmětu piště Photo zimní výzva, k fotografiím klidně připojte pár slov a nezapomeňte se podepsat, ať vím, kdo to poslal.

Na výzvu máte čas do konce ledna, tedy do 31. ledna 2016!

Ježíšek už k vám letí,
prdýlkou přitom vrtí,
sníh poletuje po vločkách,
Santa ujíždí na houbičkách,
stromeček pestrobarevně svítí,
pod ním se to dárky rychle plní.

Kouzelně zazvoní zvoneček v obýváku,
děti se vrhnou na škubání papíru,
babička volá, ať toho nechají,
na další rok si ho přece schovají.

Dárky jsou rozbalené,
cukroví je snědené,
kouzlo vánoční noci doznívá,
dítě z okna na Ježíška mává,
děkuji za krásné dárečky
a posílá mu pusinečky.
Mějte se krásně,

P.S. Pro inspiraci přidám několik svých fotografií, abych vás povzbudila, že se vážně může zapojit kterýkoliv člen Klubu Snílků. Záleží na nápadu, nikoliv na kvalitě.






2 komentáře:

  1. Podzimní jsem zmeškala, zimní snad stihnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Vzpomínám, že minulý rok jsem se zapojovala, tak tento nesmím zmeškat taky I když miluju rozhodně léto než zimu :)

    OdpovědětVymazat