12. února 2015

Velká lednová kontrola 2015 - Vyhodnocení

Velevážení snílci,

jak jsem slíbila, přináším dnes po měsíci vyhodnocení velké lednové kontroly (ne)aktivity. Všichni zlobivci dostali do vínku spoustu času k vyjádření se či oživení blogu, málokdo toho ale využil a některé ze zmíněných blogů už dokonce ani neexistují, takže se dnes s několika blogery rozloučíme, což mě upřímně řečeno až tak nemrzí, jelikož lepších pět aktivních členů než padesát neaktivních.

Všechny klubově aktivní snílky tudíž velmi chválím! Jste pohonem tohoto klubu, děláme ho hlavně pro vás, a bez vás by to nešlo :) Kdokoli by měl jakýkoli nápad nebo podnět, co by se v Klubu mohlo jak dělat či jak nedělat, nebojte se napsat nám na klubový mail klub.snilku@email.cz. Pořád se také můžete nechat inspirovat námětem prvního letošního snílkovského duelu a napsat nám třeba e-mail nebo článek na téma "Kdybych byl správcem" (nebo něco v tom smyslu). Dobrovolnosti se meze nekladou.

A teď už jdeme na to vylučování!


Jak vidíte, moc slavně jsme nedopadli, ale díky UChu za ty dary. Pořád tu vidím desítky zajímavých blogerů snílků a spoustu potenciálu. Tak jen tak dál! :)
Zdraví M.

Žádné komentáře:

Okomentovat