12. února 2015

Creatio - Lapač snov

Nechte se unášet na vlně snů a malujte...
... třeba jako Elizabeth.
Fantazie je všude kolem vás, stačí se jen pořádně rozhlédnout a pustit sny do srdce.


Zdravím Snílci,
po malém půstu tady pro vás mám opět krásný výtvarný výtvor od jednoho Snílka. Jak vidíte, nebolíte, tak co kdyby jste se jím inspirovali a poslali mi svá dílka. Klidně tak můžete udělat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Creatio je tu pro vás, členové Klubu Snílků, takže zasílejte portréty, abstrakce, nebo prostě cokoliv, co je kreslené. Vemte tužku, pastelky, tempery, jiné barvy nebo třeba tablet a tvořte. Zasílat můžete jak novinky, tak i něco z vašich archívů, nijak to neomezuji.

Navíc ještě stále (až do 28. února!) můžete poslat svůj výtvor do malé Creatio tvůrčí soutěže na téma "Zimní kouzlo". Zatím se zůčastnil pouze jeden Snílek, tak doufám, že vás bude více. Cena bude sice sladká, ale snad ji oceníte, budou to mé sušenky. Ano, jsem divná, protože ráda peču. :-)


Zdravím, posielam vám svoju novú maľbu. Má len jednoduchý názov "Lapač snov". Hoci nie som extra talent, veľmi ma to baví, baví ma hrať sa s farbami a vytvárať niečo nové. :)
Elizabeth


Tak to by bylo pro tentokrát všechno, těším se na všechny vaše výtvory. Hlavně tvořte a nezapomínejte na Creatio. Předveďte své práce, malovat může opravdu každý.
Mějte se krásně,

5 komentářů:

  1. Líbí :) Moc příjemná malbička.

    OdpovědětVymazat
  2. Vidno, že ťa to baví. Sama netuším čo sa mi na tejto maľbe páči viac. Zrejme je to  tá zasnenosť, ktorá z nej vyžaruje. Pekné.

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem, som rada, že sa vám páči. :)

    OdpovědětVymazat