26. dubna 2013

Imaginarius - Iluze sedmdesátá pátá

Život je jeden rámcový příběh.



Dobrý večer,
a zase je zde Imaginarius se svou další Iluzí. Mám na Vás jednu takovou otázku. Josu obrázky a hudba do Iluzí tak neinspirativní, nebo Vy tak líní, že již od šedesáté osmé Iluze nic nepřibylo? A pořádně nepřibývá ani v jiných rubrikách. To si opravdu každý ze Snílků hrabe už jen na tom svém písečku? Měla jsem dojem, že se přidáváte do klubu, abyste se pochlubili svými výtvory, abyste dali jiným najevo, že existujete a tvoříte, že hledáte další zajímavé a tvůrčí lidi. Pravděpodobně jsem se opět stala obětí naivity a idealismu. Nu co už? Radši pojďme nabídnout frfňám další "perlu". Ano, jsem rozladěná a nepřejte si poznat Maglaiz naštvanou, natož nas***ou (toto není vulgarismus, ale superlativ od adjektiva femina naštvaná).


STÁLE PLATÍ, ŽE NÁM CHYBÍ DVA PROZAICI, ABY MOHLO ZAPOČNOUTI KLÁNÍ O KNIHY. POKUD SE NĚKDO CHCE PŘIDAT, PAK VÍCE INFORMACÍ NALEZNE TADY. DÁVÁM DEADLINE DO 16. 5. 2013 00:00, JELIKOŽ EXISTUJÍ I ZODPOVĚDNÍ SNÍLCI A VŮČI NIM BY BYLO NEFÉR PROTAHOVAT ONU KÝŽENOU CHVÍLI TRIUMFU.



"Povídej mi svůj příběh, mladej." "Ne, nezajímalo by tě to." "Prosím." A tak započalo jedno z dlouhých vyprávění...


Naše dnešní Iluze by se přirozeně nemohla uveřejnit, aniž by se zde neobjevila nějaká melodie ku podpoře snění a psaní. Co to bude dnes? Sáhla jsem po novince mého oblíbeného interpreta z tytrubky. Příjemný poslech vinšuji.


Pozdravila Vás, vynadala, oznámila informace o soutěži, uveřejnila dva obrázky, jednu hudbu. Je to všechno? Ne, ještě ne. Musíme si přece připomenout kam a co poslat, resp. vložit.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:
Ale nyní je to opravdu již vše. Přeji Vám krásný víkend a příjemně strávený příští týden, kdy si budete promýšlet a sepisovat Iluzi a já se budu těšit na Vaše příspěvky. Ano, trapně hloupě věřím, že si hrábnete do svědomí a začnete se svou leností něco dělat.

Mějte se famfárově a sněte!
Maglaiz (žádná Vaše, natož tetka, dokud nezačnete řádně přispívat a angažovat se ve Vaší Alma mater - ano, svého času jste se zde mohli naučit terminologii a hlavně se zde učili Snílci navzájem, momentálně tento systém z důvodu lenosti členů selhává)

8 komentářů:

  1. ohledně nepřidávání do ničeho - asi před třemi týdny jsem psala mail s příspěvkem do rubriky Principia, ale nedostavila se mi žádná reakce, ani případné odmnítnutí typu "ne, tohle si strč za klobouk, je to nepovedené"...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Jdu to vyřešit. Principio má pravděpodobně na krku Berenika a mám dojem, že zrovna nemá čas. V nejbližší době čekej odpověď od někoho z nás. Za vzniklé komplikace se již nyní omlouvám jménem celého klubu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já na to koukám, ale jsem líný čuně, mám 5 rozepsaných článků a bylo čtvrtletí!

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: právě jsem si přečetla v mailu zprávu, děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Pak tě jistě potěší, že jsem právě do Sbírky přidala jeden kousek :)
    A povídku do soutěže už mám konceptuálně rozpracovanou hrozně dlouho (však víš)... Ale najít si čas, čas! Ale... o svaťáku jistě bude pár příležitostí přijít na jiné myšlenky :)

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Samozřejmě že potěší![4]: Není zač, od toho tu jsme

    OdpovědětVymazat
  7. K 75. iluzi máš ve sbírce odkaz i ode mne!

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Šrumy, šrumy, šrumájdá!

    OdpovědětVymazat