4. dubna 2013

Creatio - první mezičas

Zdravím,
dneska bude Creatio nadělovat jako odměnu za věrnost, aneb jeden Snílek, kterému bylo jeho dílko uveřejněno v období leden až březen 2013, dostane knihu. Jde o takový malý úplatek, abyste se odhodlali k zasílání výtvorů do Creatia, které dost často zeje prázdnotou, což je škoda, protože Creatio je tu pro vás.


Šťastlivce jsem losovala pomocí Random.org a jako odměnu jsem vybrala šest knih, z kterých si jednu vybere. Snažila jsem se o všestrannost, tak snad si vybere podle chuti.

Mezi nebem a zemí: Setkání s duchem - Stacey Kade (Fragment, 2013 - 1. vyd.)
Temný gryf - Katie J. Taylor (Zoner Press, 2011 - 1. vyd.)
Kouzlo - Rhonda Byrne (Ikar, 2013 - 1. vyd.)
Kazatel - Camilla Läckberg (Motto, 2010 - 1. vyd.)
O Zlaté labuti - Sri Chinmoy (Madal Bal, 2012 - 1. vyd.)
Encyklopedie hrůzy - Joshua Gee (Mladá fronta, 2008 - 1. vyd.)

Odměnu dostane... chvilka napětí...
A je to Maglaiz


Gratuluji a napiš mi, prosím, svou adresu a kterou knihu bys chtěla na můj email: literarnikoutek@centrum.cz.

Vy ostatní nezoufejte, že jste nebyli odměněni, další losování za období duben až červen proběhne začátkem července a proto mi posílejte své výtvory, ať Creatio vzkvétá a míří k lepším zítřkům.
Díla zasílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog).

Co se týče velké soutěže s Creatiem, tak na emailu je pět výtvorů na téma "Snílek". Abychom mohli soutěž ukončit a začít hlasovat o vítězi, tak ještě chybí minimálně tři díla, proto pokračujte v malování a snad se zapojí ještě nějací Snílci.

A to by pro dnešek mohlo být všechno.
Mějte se krásně,
Zdenina Vankov.

1 komentář:

  1. Děkuji, děkuji,děkuji!Tak milí Snílci, je vidět, že nemusíte umět malovat, stačí mít čím vytvopřit patlaninu a máte možnost získat knihu. Pročež dobrá rada všem: Matlej, patlej, tvoř, budeš odměněn.

    OdpovědětVymazat