27. září 2012

Creatio - Lebky

Zdravím,
opět mi nikdo nezaslal své výtvarné dílko, takže jsem byla nucena vytasit svoje lebky...
Creatio je určené pro všechny, kteří rádi kreslí či malují, ať už tužkou, tempery, olejomalbu, pastelem nebo třeba na tabletu. Je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak kreslíte, ale na tom jestli vás to baví. Skutečně se může zúčastnit naprosto každý, bez výjimky. Proto vás, snílci, prosím, abyste mi posílali svá dílka a podělili se o ně s ostatními.
Když jsme si opět osvěžili o čem Creatio je, tak mi prosím zasílejte svá dílka klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio. Samozřejmě k dílku připojte název a nějaký popis.


Tyhle lebky byly kresleny v únoru tohoto roku na A4 tužkou. Prostě jsem si chtěla vyzkoušet, jak se kreslí lebky. Nejdřív byla lebka podle kasičky Piráti z Karibiku, a na drahý pokus jsem stvořila lebku podle fotky v knížce.
Stínování mi bohužel asi nikdy nepůjde, nemám pro něj žádný cit.



Zdenina

Pokud se tedy odhodláte k zaslání svého výtvarného díla, tak to učiňte na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio. Samozřejmě k dílku připojte název a nějaký popis.
Děkuji za pozornost a mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

1 komentář: