13. července 2012

Imaginarius - Iluze třicátá sedmá

Dobrý večer,
nevím, jak je dnes u vás, ale tady na severu Moravy prší. Po vedrech příjemná změna, pro můj nos už moc ne. Také vás při takovýchto výkyvech chytne rýma?
[m.]

Když už jsem u té vody, co u ní zůstat? Přece jen patří svým způsobem k létu, ať v podobě bazénu, moře, jezera, rybníku, řeky nebo deště. Osobně mám vodu jakožto živel velice ráda. Umí uklidnit. Miluji šumění řeky, která si nesmlouvavě razí cestu mezi kameny a snaží se dostat až do moře, sic pod jiným jménem, než na počátku své dlouhé poutě.

Kromě toho k létu neodmyslitelně patří i samotné cestování, byť jen za babičkou do nedaleké vesnice. Přesto i na takové cestě se může zažít dobrodružství v podobě zavařené lokomotivy, píchlé pneumatiky autobusu či auta. Na trase se můžete seznámit se zajímavými lidmi a ještě zajímavějšími osudy.

Tradičně již přikládám ještě hudbu k posílení vaší fantazie.


Připomeňme si ještě pravidla hry:
1) Své Iluze v podobě povídky či básnického díla zasílejte na klubový e-mail: klub.snilku@email.cz a do předmětu uveďte o kolikátou Iluzi se jedná, nebo vkládejte odkazy do:


2) Můžete se nechat inspirovat jakoukoliv Iluzí čili pokud se vám zalíbí obrázek z Iluze, např. číslo 13, a napadne vás příběh, nenechávejte si ho pro sebe a bez bázně a hany nám ho zašlete. Ještě jednou zdůrazňuji, že Imaginarius není Téma týdne, zde jsou témata platná navěky.

Nuže, vše vysvětleno a uveřejněno. Teď jen zbývá, aby se našli odvážlivci, kteří budou snít, zapisovat a posílat svá díla. A to už není má práce.

Mějte se famfárově, uvidíme se příští týden ve stejný den a čas.
Vaše Maglaiz

P.S. Děkuji všem dosavadním přispěvovatelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat