12. července 2012

Creatio - Portrét

Zdravím Snílci,
je tu léto. Toho jste si nejspíše všimli a neví jak vy, ale já ho budu trávit převážně doma na vesnici, kde nemám přístup na počítač, natož na internet, proto Creatio budu vždy přednastavovat, stejně jako tomu již bylo minulý týden. Nechci vás o vaše dílka připravit, proto se ale nedivte, zda moje komentáře nebudou již aktuální, protože většinou budu články psát v sobotu nebo neděli. Ale i tak mi rozhodně posílejte svá výtvarná dílka, abych tu měla co ukazovat.
U nás jsou šílené vedra a k tomu velmi často chč..., tedy prší a jsou bouřky. To víte, o víkendu 5. - 8. července je Klatovská pouť a na tu prší každý rok. Divím se, že jí ještě nezrušili, protože pokaždé prší, jen se leje.
No nic, počasí asi neporučíme, a tak se raději pustím do práce a ukážu vám, co mi tentokrát přišlo. Jedná se o portrét od Elleine, který se mi dosti líbí, já bych to určitě takhle krásně nenakreslila. U ní na blogu je mnoho dalších povedených výtvarných díl, ale ě se líbí její Kraví lebka. :-)

Posílám obrázek spolužačky. Ve výtvarce nám stála modelem a my jsme měli podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí kreslit. Spolužačka nejdřív z mého výtvoru moc nadšená nebyla, ale když jsem jí pohrozila, že jí tam dokreslím jeden moc pěkný velký vřídek, který se jí tvoří na tváři, najednou byla spokojená. (Mimochodem, o tom "šilhavém" levém oku vím, chybička se vloudila).

S pozdravem Elleine


Moc se těším na další vaše dílka zaslaná na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio, připojte název a nějaký popis, abychom se o díle dozvěděli více.
Děkuji za pozornost a mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

Žádné komentáře:

Okomentovat