20. července 2012

Imaginarius - Iluze třicátá osmá

Dobrý večer,
prázdniny nám vesele ubíhají a Imaginarius se pomalu ale jistě blíží ke své padesáté Iluzi. Myslíte si, že by měla být padesátá Iluze jubilejní? Či raději počkat až do stovky? Upřímně jsem trochu na vážkách. Mimochodem jak si užíváte prázdniny?

Minule jsme si užili vody a cestování. Doufala jsem, že se počasí umoudří a přestane být tak uplakané. Vedro vystřídal (ne)příjemný chlad. A pršet nepřestalo ani po minulém Imaginariovi. Snad aspoň porostou houby. Ovšem Imaginarius se sune dál a vydá se na dobrodružnou cestu za účelem vystopovat a objevit ztracený koráb kapitána Imaginaria.

Bezpochyby se musel kapitán Imaginarius během svého bloudění dostat i do končin velice podivuhodných, děsivých a nebezpečných. Budeme ho následovat? Zajisté!
Tradičně nesmí chybět melodie ku podpoře představivosti. Dnes jsem zabrouzdala do končin keltské hudby, jejíž interpret Adrian von Ziegler má vskutku pěkné motivy. Nu, posuďte sami.


Pravidla jsme si připomínali minule, takže v tomto článku se bez nich klidně obejdeme. Jen vám ještě sdělím, že své Iluze můžete zasílat buď na klubový mail klub.snilku@email.cz a do předmětu uveďte, o kterou Iluzi se jedná, nebo odkazy na Iluze vkládejte sem:


Mějte se famfárově, uvidíme se příští týden ve stejný den a čas a snění zdar!
Vaše Maglaiz

2 komentáře:

  1. Tohle...Óóó, proboha tady je to neskutečné! Tím návalem inspirace se pomalu ani nemůžu nadechnout! Tohle je to nejúžasnější místo, jaké jsem kdy viděla. Je to tady jako svět fantazie v realitě, neskutečné! Božouchové!!!             

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Dovolím si za celou redakci Klubu Snílků říci: Děkujeme
    Maglaiz

    OdpovědětVymazat