3. září 2011

Aurora - 27. duel


Poslední srpnové dny uběhly jako voda a mnozí z vás se museli vrátit do školních lavic. Doufám, že vás to neodradí od přihlašování do Duelů. Ale to sem nepatří. Sem patří dvě fotky "Z jiného světa", a tak vám představuji dnešní účastníky Duelu:


1) Tuhle fotku jsem vyfotila před pár dny v Jičíně. Chtěla jsem vyfotit obraz ve výloze obchodu a náhodou jsem vyfotila i odraz na skle. Je to takové setkání dvou odlišných světů, světa ateliéru neznámého malíře kdoví kde a světa jedné Jičínské uličky s knihkupectvím a čínským bistrem. Ty skleničky na obraze vypadají skoro až překvapeně, do jakého jiného světa se to dostaly.


2)


Snad se nebude autorka druhé fotografie zlobit, že jsem jí nechala bez komentáře, ale myslím, že ho netřeba :)

Hlavně nezapomeňte hlasovat a u zítřejšího vyhlášení se můžete těšit na odkazy na fotky, které se nedostaly do Duelu.

6 komentářů:

  1. Sakra. Nakonec jsem se tam dostala. Docela jsem se bála a smála ^^. Určitě nevadí, že nikde není připsán komentář. Šak jsem ho také ani neposlala :). A od tebe nemohu chtít nějaké vlastní slova u své fotky .

    OdpovědětVymazat
  2. Obě jsou hezké, opravdu jako z jiného světa, ale víc mě zaujala ta druhá. Všeobecně mám nejradši makro fotky a pokud jsou dobře zaostřené...

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: To se nemá žikát!!! To se nežiká, schválně je to anonymní, chápeš? (Už si připadám jak Bára v pohádkách od Viewega.... )

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Já jsem o smazání prosila, bohužel jsem se ho nedočkala :'(. Jsem to ale hloupé děvče .

    OdpovědětVymazat
  5. Good článek, ale nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko....

    OdpovědětVymazat