4. září 2011

Aurora - vyhodnocení 27. + zadání 28. duelu


Máme tu konec dalšího Duelu, jehož jedna účastnice neuváženě prozradila svojí identitu v komentářích, čehož jsem si všimla až teď. Nezbývá mi, než si povdychnout a doufat, že to neovlivnilo vaše hlasování.
Ale ještě než vám prozradím, kdo vyhrál, ukážu vám, jaké fotky se do Duelu nedostaly, protože nedorazily jako první. Ale vzhledem k tomu, jak zvládám plnit termíny a zavčas všem odpovídat, mám zatím jen jediný odkaz. Snad se jich tu sejde víc. Zatím se podívjete ke Gabrielle, která - snad to můžu říct - se mi svými fotkami naprosto trefila do noty :)

A teď tedy zpět k fotografiím, které se do duelu dostaly. První byla od Pixie da Utara (neumím to skloňovat, tak to neskloňuju) a druhá od Ariwy. A zvítězila...


...Ariwa!



Gratuluju!

Příští téma bude zdánlivě jednoduché, ale třeba já bych se na něj nepřihlásila. Vaším úkolem bude napsat haiku (viz. Wiki) na libovolné téma. Jediné, co po vás chci je dodržení formy haiku. A aby to mělo aspoň trochu nějaký smysl. Tak co, kdo si troufne?
Hlašte se v komentářích, prvních pět beru, a svoje haiku mi pak pošlete na klub.snilku@email.cz do pátku.

11 komentářů:

  1. Tohle si nemohu nechat ujít, takže se hlásím

    OdpovědětVymazat
  2. hlásím se t=ý :) I když to bude premiéra, za pokus to stojí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jednou se omlouvám. Připadám si jako zpráskaný pes. Hned, co jsem vložila komentář mi to došlo. Napsala jsem na mail, ale nikdo můj komentář nesmazal. Mrzí mě to. Jen tak mimochodem hlasování to ovlivnit nemohlo, protože jsem černá vdova, nerada se ukazující :).

    OdpovědětVymazat
  4. Kolik lidí se může přihlásit? Taky bych do toho šel :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takže konec přihlašování [5]: Nic si z toho nedělej. Já jsem se přes víkend skoro nedostala k počítači, a ani mě nenapadlo to kontrolovat, jinak bych to smazala. Stejně si myslím, že komentáře zase tak moc lidí nečte

    OdpovědětVymazat
  6. pošlu jen pro zaímavost

    OdpovědětVymazat
  7. může toto být pls Haiku? nwm jestli jsem ten styl pochopila správně http://labandasjana.blog.cz/1109/haiku-uzasna

    OdpovědětVymazat
  8. Labanda: No tak nemá to ani jeden ze znaků formy haiku, tak ti teda nevím :))

    OdpovědětVymazat
  9. [9]: Tak nějak se mi to jako výše popisovaný (wiki) literární útvar nezdá. Ale já nejsem odborník. Osobně jsem ráda, že napíšu slohovku .[7]: Pro příště jsem se poučila. Ještě jednou se omlouvám :)

    OdpovědětVymazat