11. srpna 2022

Creatio - Antistresové omalovánky s pořadovým číslem 5

Dobrý den, milí snílci. Je druhý čtvrtek v měsíci a já jsem se rozhodla, že tentokrát zveřejním opět něco ze svých antistresových omalovánek.

Tentokrát jsem vybarvovala obrázek s poněkud jarním nádechem. A mám dokonce dojem, že jsem se jím zabývala zrovna na jaře. Takže jsem to měla takové tematické.

U tohoto obrázku mám pocit, že jsem to vybarvila trochu nevýrazně. Nebo spíš, že jsem použila malé spektrum odstínů barev. Asi je to jen zdání. Ale co si myslíte vy?

Když už jsme ale u toho. Máte doma také antistresové omalovánky? A jak často v nich vybarvujete? Každý den anebo jenom jednou za čas, když se potřebujete uklidnit a utřídit si myšlenky?

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Oblíbený youtuber/zpěvák“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat