30. prosince 2021

Creatio - Vánoční svíčka

Dobrý den, milí snílci. Protože opět nikdo neposlal příspěvek do Creatia, musíme si vystačit s mou tvorbou. Ostatně stejně si potřebuju nadělat svůj nedostatek z druhého čtvrtku v měsíci, kdy jsem úplně zapomněla přidat článek.

Tento obrázek jste mohli shlédnout i na mém blogu.  Je součástí Adventního kalendáře 2021, projektu, v rámci kterého každý den od 1. do 24. prosince zveřejňuji vánoční či zimní povídku, báseň nebo obrázek. A protože jsem tehdy nevěděla, co ještě nakreslit, hledala jsem inspiraci mezi obrázky z internetu. Po kratším hledání jsem objevila tento

Kresba je tvořená olejovými křídami, které mám už mnoho let, ale teprve letos jsem jim pořádně přišla na chuť.

Tak si alespoň ještě jednou připomeneme již odcházející Vánoce.


Pokud jste členy Klubu snílků, můžete také tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Andělé“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním všeho nejlepšího do nového roku 

Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat