31. prosince 2020

Creatio - Ohlédnutí se za příspěvky snílků v r. 2020

Dobrý den, milí snílci. Rok se s rokem sešel a já opět mohu zveřejnit své grafy ohledně toho, jak jste se činili v posílání obrázků. O to více mě mrzí, jak málo jste mi posílali své obrázky. Tímto bych vás tedy chtěla poprosit, abyste se v roce 2021 více činili. Už jenom kvůli tomu, aby to vypadalo na tom grafu dobře. :-) 

Zde můžete vidět křivku, jak stoupal a klesal počet vašich zaslaných příspěvků v závislosti na tom, jaký byl zrovna měsíc. Můžeme povšimnout, že nikdy nebylo více, než jeden příspěvek v měsíci.


A tady na tomto sloupcovém grafu můžete vidět, kolik příspěvků každý z vás zaslal. Oproti minulému roku jsem zapracovala na čitelnosti, tak snad je to lepší. Pro jistotu ale shrnu co na něm je:

Alissa zaslala 5 obrázků.
Illiniel zaslala 1 obrázek.
A ostatní nic neposlali.


Pokud jste tedy členy Klubu snílků, neváhejte tvořit a posílat svá díla na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma "Nejkrásnější Vánoce". Kdydně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete také psát náměty na hudbu, kterou mám nakreslit. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním všeho nejlepšího do nového roku

Raja Luthriela



1 komentář:

  1. Ahoj, mrzí mě, že jsem v klubu moc nebyla aktivní, jak jsem už napsala jinde, vůbec jsem netušila, že je klub ještě aktivní... Ale mrzí mě a štve, že ani ostatní členové nejsou moc aktivní. Hergot sakra, vzpamatujme se, lidi!
    Do roku 2021 přeji hodně štěstí, radosti a kreativních snílků. ;) :)

    OdpovědětVymazat