2. prosince 2019

Téma týdne 46 - Pád

Ticho zatím nikoho neoslovilo. (Což, když se tak na tu větu dívám, nejspíš nikoho nepřekvapí.)



Milí Snílci,

co váš předvánoční kolotoč? Zrychluje, nebo ho zatím držíte v přiměřeném tempu? Necháváte se znervóznit honem na vánoční dárky, nebo patříte k těm šťastlivcům, kteří vždycky mají nápady? Nebo dárky neřešíte? Já se snažím už několik let prosadit, že uděláme Vánoce s minimem dárků nebo úplně darůprosté, ale to je koncept, který musí přijmout všechny zúčastněné strany. A to se zatím nedaří.

Ale dost úvodních řečí, přikročme k tématu.
Když jsem se rubriky ujímala, předsevzala jsem si, že při zadávání Tématu týdne vždycky nadhodím do prostoru pár možných směrů, kudy se vydat - pro případ, že některý Snílek bude mít tvůrčí chutě, ale honem ho nenapadne celý nosný nápad k aktuálnímu tématu. Říkám si ale, jestli to místo pomocného lana není někdy spíš klacek pod nohy - jestli se vás nesnažím nahnat do cestiček vyšlapaných mými nápady a nepodkopávám nohy těm vašim.

Takže tentokrát jen napíšu slovo a budu čekat, co se stane. Jestli ho někdo vloží do básně, písně, zakomponuje ho do příběhu, namaluje ho nebo vyfotí. Nebo jakkoli jinak umělecky ztvární.

Oním tématem pro tenhle týden bude Pád.



Na všechny příspěvky se těším v komentářích nebo na klubovém mailu klub.snilku@email.cz.

Máte pocit, že vaše myšlenka na celý článek nevydá? Podělte se o ni v komentářích!
Máte připomínku či zpětnou vazbu k vedení rubriky, nebo snad nápad na další téma? Sem s nimi! Mail je vám vždy k dispozici,
Napadlo vás něco k některému ze starších témat? Jen se do toho dejte! Odkaz na vaši tvorbu vložte, prosím, k nejnovějšímu Tématu týdne - zajistíte tím, že ho nepřehlédnu.

Přeju kreativní týden!

Alissa

Žádné komentáře:

Okomentovat