26. prosince 2019

Creatio - Živá mandala a Plamínková mandala

Dobrý den, milí snílci. Dnešní den je jako stvořený k tomu, abych zveřejnila další dvě mandaly od Iliniel. Minulý měsíc jsem sem dala první dvě a teď druhé dvě. A pak budu zase muset trpělivě čekat na další výtvory od vás. Protože pak už zase nebudu mít žádné v zásobě.


Živá mandala


Plamínková mandala


***

Nějakou dobu přemýšlím o tom, že od nového roku zavedu své vlastní bodování soutěží pro Creatio. A na vás je, abyste mi do komentářů napsali, jak si přejete, aby se ty body jmenovaly. Nebo jestli vůbec chcete, aby tady nějaké další bodování bylo. Z vašich návrhů pak někdy v lednu udělám anketu.

Dále vám musím ještě více připomenout soutěž "Kreslení písně". Ještě pořád se nenašel jediný člověk, který by se zúčastnil. Takže ta soutěž asi bude vyhlášená navěky.

Pokud jste tedy členy Klubu snílků, můžete své výtvory zasílat na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište "Creatio",(pokud to bude do soutěže, tak "Creatio - soutěž") do e-mailu název a popis výtvoru a na konci se prosím podepiš, pokud se tvé blogové jméno nějak výrazně liší od toho e-mailového.

Do komentářů, ale i e-mailem můžete také psát i náměty na hudbu, kterou mám nakreslit já.


Rovněž můžete posílat třeba nějaké opravdu podařené graffiti, pokud nějaké často míjíte na svých cestách či nějakou mandalu, kterou jste vybarvili anebo i předkreslili. Nebo cokoliv jiného, co podle vás souvisí s výtvarnem a byla by škoda to neukázat světu.

Žádné komentáře:

Okomentovat