21. července 2015

Téma týdne 17 - Erupce


Zdravím, Snílci,
Téma týdne trochu neohlášeně zmizelo (to je tak, když na dovolené přestanete mít pojem, který je den a ostatní programy v týdnu nechcete rušit), ale už je zase zpět. Nikam se již nechystám, proto se tu nové téma k zamyšlení objeví každé pondělí ráno. Samozřejmě s dnešní výjimkou, protože mi zase pozdě došlo, že je už úterý.

Sužují nás vedra, ale jak víme, až se ochladní, zase budeme všichni hudrat, jak je zima, jak prší a je sichravo. Parné léto volá k vodě, k lenošení, nebo k procházkám ve stinném lese. Je to doba, kdy jsem buď velmi unavení, až skoro "přejetí", nebo naopak velmi netrpěliví a horliví. Věřím, že sálající slunce nervům moc neprospěje a může se stát, že leckdo vypění, i kdyby nechtěl. Právě v tomto spojení mě napadlo téma na tento týden, který bude vskutnu žhavý, až se budu divit, kdyby netály silnice.

Téma je - Erupce -


Pojměte jej jak budete chtít. Může to být básnička plná vzkypělých pocitů, úvaha nebo zamyšlení, týkající se červencové vlny veder, nebo se můžete zaměřit na přírodní úkaz hluboko v horách a napsat o tom povídku, drabble.

Bereme i obrázky, jen fotky prosím ne, nechci mít nikoho na svědomí :)

Pokud vás napadne jakákoliv spojitost s významem erupce, určitě ji sepište. Jsem moc zvědavá, jestli se nějaký odvážný Snílek úkolu zhostí.

Přeji příjemný horký týden a neupečte se mi,

Dragita

Žádné komentáře:

Okomentovat