26. července 2015

Hledá se nový kontrolor lístků!


Velevážená a milá posádko, vážení cestující, ctění kolemjdoucí,

HLEDÁME POSILU DO TÝMU!

To není nic až tak nového. Jak už víte, nedostatkem správců trpí momentálně hlavně rubriky Photo a Creatio, nově však hledáme také posilu na pozici kontrolora lístků.

Přiznám se bez mučení, že už mě zmáhá měsíc co měsíc nahánět dobrou a hlavně nezaneprázdněnou duši, která si najde čas se mnou prokontrolovat pět našich milých cestujících a vyzvědět, zda se u nich nekoná náhodou nějaká neplecha protivící se našim klubovým smluvním cestovním podmínkám. Samozřejmě, že se obvykle někdo najde, často například naše vrchní velectěná správcová Maglaiz nebo třeba velitelka Aurory Dorka Jeseňská. Obě mají ovšem dostatek jiných povinností, a tak se Repetitio často zpožďuje a pro mě osobně je kolem toho zbytečně moc nervů.

A tak se obracím do pléna a táži se, má-li pak tu někdo zájem stát se po mém boku druhým správcem Repetitia?



Požadavky na ideálního kandidáta:
  • je-li rovněž bloger, aby měl zameteno před vlastním prahem co se dodržování podmínek týče
  • ochota a dochvilnost - Repetitio má vycházet pravidelně každý měsíc, obvykle je to kolem 28., a ráda bych, abychom tu pravidelnost a alespoň přibližné datum dodržovali
  • pokud možno zkušenost s hodnocením blogů druhých - nutná soudnost, objektivita, a trochu vyjadřovacích a argumentačních schopností, aby to nebylo samé "máš hezů blogís" nebo "tvůj blog se mi nelíbí" a podobně
Členství kandidáta v klubu není podmínkou, jsme otevření všemu a všem.

Odměna novému správci?

Přece to, že bude oficiálně správcem v Klubu Snílků ;) Dále to ale třeba můžete považovat za trénink ve vyjadřování se a v kritizování (a taky chválení) cizích blogů.

Pokud jste dočetli a máte zájem rozšířit naše správcovské řady, pište nám buď přímo tady do komentářů nebo na klubový mail klub.snilku@email.cz a do předmětu napište heslo "Správce pro Repetitio". Bereme i na zkoušku, pokud si to prostě chcete jen zkusit a k ničemu se nezavazovat. I občasný pomocník se hodí, nicméně někoho víc na stálo bychom raději.

Nabídka platí samozřejmě i pro všechny stávající správce, byli-li by ochotni přibrat si jednou měsíčně tuhle zodpovědnost navíc. Myslím, že to není až tak časově náročné.

S pozdravem a s díky

M. Phoenix

1 komentář:

  1. Ještě se nikdo nenašel? Kdybych měla zájem mohla bych se k Vám přidat? Ráda bych :)

    OdpovědětVymazat