11. března 2015

Photo - Zátiší z čajovny

Photo je místo pro všechny snící fotografy...
Tentokrát na čajové konvici přiletěla Illienel a podělila se o své fotky...
Drazí Snílci,
je jaro a já cítím, že celý můj život chce nějakou změnu. Od minulého Phota uplynul již měsíc a jak je vidět, Photo nikomu neschází. Výzvy, tedy focení na téma, příliš nezaujaly a mě už prostě došly nápady na oživování Phota. Správcem tohoto projektu jsem od 31. října 2012, i když v té době ještě pod přezdívkou Zdenina Vankov, a já si myslím, že bych své místo měla přenechat někomu dalšímu. Byla to vážně krásná doba s vámi všemi, ale prostě nastal čas nabrat nový vítr do plachet. Z klubu úplně nezmizím, určitě se tady budeme někde setkávat. A navíc, než bude vybrán můj nástupce, tak Photo nenechám ležet ladem, ale budu se o něj starat.

Podělte se s námi o své fotografie na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, téma i počet záleží pouze na vaší fantazii. Do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).


Zátiší z čajovny
Milý snílci, ráda bych se s vámi podělila o několik fotografií z mého oblíbeného místa - Veselé čajovny, kde jsem u šálku kouřícího čaje strávila s nejbližšími přáteli nejedno příjemné, zasněné odpoledne. Třeba bude inspirovat i vás, pokud někdy vyrazíte čerpat inspiraci v ta zvláštní místa s jedinečnou atmosférou. :-)

(P.S. Čaj na obrázku je pravděpodobně kořeněná masala nebo čokoládový assám.)





Loučím se,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Nejvíc se mi asi líbí první fotografie. Vyzařuje příjemnou teplou atmosférou čajoven. Černobílé družky už ve mně tenhle pocit nevyvolávají. I když ta poslední má taky své kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Kouzelná konvička! Ta první fotka je moc příjemná a herdek, dala bych si masalu :) Ale asi to bude spíš to druhé, na masalu je to moc hnědé.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky!!! Hned jsem dostala chuť na nějaký zajímavý čajíček :)

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Moje oblíbená sada od Oxalis :3

    OdpovědětVymazat