3. července 2013

Photo - soutěž

Snění je důležité, tak proč si s ním nezasoutěžit?

Zdravím Snílci,
dneska to to bude speciální Photo, protože tu neukážu žádné vaše dílko, ale místo toho vyhlásím soutěž, jenž potrvá celé léto, takže budete mít dva měsíce mi zaslat svá dílka, což je snad dostatečné množství času. Jen dodávám, že nemusí jít o novou fotografii, klidně něco vyhrabte ze svých archívů a zůčasnit se může opravdu každý, i ten nevětší antitalent. Hlavní je být originální a pojmout to snílkovsky a s fantazií.

Téma soutěže je:

"Letní snění"

Záleží jen na vás, jak to pojmete...posezení na zahradě...slunění na pláži u moře...zasnění pod paprsky slunce...nebo něco úplně jiného? Už se těším na vše fotografie.

- Soutěží se od 3. července do 4. září 2013.
- Jen doufám, že se mi sejde alespoň pět fotografií.
- Zúčastnit se může každý člen z Klubu snílků jen s jedním dílkem.
- Fotografie mi zasílejte na náš klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo - soutěž, nezapomeňte k fotce připojit krátký popis, své jméno (nebo přezdívku) a blog.
- Ceny zatím ponechám ve hvězdách, později je sem doplním, ale určitě půjde o něco originálního. Prozradím koncem července, tak můžete hádat. :-)


Dopsáno 4. 8. 2013:
- vítěz bude pouze jeden a odnese si tenhle balíček záložek doplněn dvěma magnety - smajlíky.
- stále doufám, že se mi sejde alespoň pět soutěžních fotografií, o vítězi rozhodnete pomocí ankety.


Děkuji za vaši pozornost a těším se na vaše soutěžní fotografie. A hlavně nezapomínejte ani na běžné Photo, kam můžete zasílat jakoukoliv fotografii, záleží jen na vás, co zde budete chtít ukázat. Ty mi též zasílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název a popis (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog)?
Mějte se krásně a užívete léta,
Zdeňka M.

1 komentář: