14. prosince 2012

Imaginarius - Iluze padesátá osmá

Věčný marný zápas. Ale jednou zvítězíme. Možná.

Dobrý večer milí Snílci,
týden se nám s týdnem sešel a Vánoce se kvapem blíží. Už máte napečíno, uklizíno a nakoupíno? Občas se přistihnu u různých úvah na téma Vánoce, můj vztah k nim a vztah ostatních lidí k nim. Závěry či otázkami, které jsem si kladla, Vás nebudu zatěžovat. Kdo si tu bude klást otázky, popřípadně bude klást otázky čtenářům, to budete Vy skrz Vaše Iluze.

OBRÁZEK ZTRACEN

Ano, vím, trochu netradiční obrázek, když se blíží Vánoce, ale od toho jsme Snílci, ne? Přemýšlíme a vytváříme netradiční témata. Inovujeme.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze vkládejte do:


Začínám být poněkud rozladěná z toho, že se, milí Snílci, vůbec nezapojujete do projektů. Chcete vůbec být Snílky? Čas. Stará dobrá výmluva, ale je pravdivá? Znám ta slova, také je nejen slýchám, ale sama říkám. A za to se stydím a Vy byste se také měli stydět. A něco s tím dělat!

Maglaiz

5 komentářů:

  1. Taky si nemůžu pomoct a kladu si podobné otázky. Nevím, jak ty ale já bohužel nikdy nedospěla k nějakému extrémně dobrému konci. Výběr obrázku je netradiční, přesto se mi líbí.
    P.S. Kde se můžu zapsat do tohoto klubu? Ráda bych se připojila. Sice ti nemůžu slíbit, že budu mít věčně čas, ale snažit se budu, od čeho bych tu pak byla, že?

    OdpovědětVymazat
  2. Obrázek je božouchový. Jeden z nejlepších, který tu zatím byl. Člověk doslova cítí, jak se fantazie dere na povrch a snaží se vydobýt své místo na papíru.

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: To jsem ráda a teď by to chtělo, abys něco napsala

    OdpovědětVymazat
  4. Někdy přemýšlím, jestli vůbec všichni Snílci vědí, že se klub znovu rozjel. Třeba by to chtělo udělat něco jako průzkum a zjistit, proč se nezapojují do dění klubu, co je špatně a co by třeba navrhovali změnit. Možná i jestli stále chtějí být Snílky.Osobně vím, že když mě obrázek/hudba/téma neinspiruje, jakmile ho poprvé vidím/slyším, nemá už cenu se o nic snažit, protože by to stálo za prd. Jak to mají ostatní, to nevím.

    OdpovědětVymazat