21. dubna 2022

Creatio - Téma 20: Květina

Tak, a máme tu jubilejní díl s kulatým číslem dvacet. Tak doufám, že alespoň tentokrát mi od vás něco přijde a dokážete mi tím, že to vyhlašování témat má nějaký smysl. Protože témata mi dochází. Mám v zásobě ještě další dvě, a když mě něco nového nenapadne, asi s jejich vyhlašováním skončím. Kdybyste mi občas nějaký obrázek na nějaké téma poslali, byla by to věc jiná, ale takhle člověk pomalu ztrácí motivaci.

Téma č. 20 – Květina

Tohle je celkem snadné téma. Lehčí už ani nemůže být. A můžete to opět pojmout několika různými způsoby. Klidně můžete nakreslit nějakou kytici ve váze. Nebo nějaký kvítek ve volné přírodě. Ta květina může existovat, ale také nemusí. Myslím, že zajímavě by mohla taková rostlina působit vytvořená ve stylu kubismu nebo v něčem podobném. Ale je to na vás.

Každopádně jsem zvědavá, jestli tentokrát něco stvoříte, či zase ne. Prosím, překvapte mě a pokuste se něco nakreslit.

Za každý obrázek, který vytvoříte na mnou vymyšlené téma, získáte Bludišťáka.

Pokud vás ale tenhle námět nezaujal, podívejte se do Seznamu starších témat. Třeba vás něco upoutá tam.

Pokud se vám témata nezamlouvají, můžete mi poslat něco mimo ně, i když za to Bludišťák není. Budu však také ráda.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete také psát náměty, co mám nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Email klubu snílků je klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. Pokud kreslíte dílo na nějaké mnou určené téma, přepište tam i téma. Do emailu pak prosím zmiňte i název toho tématu.

S přáním krásného zbytku týdne Raja Luthriela

 

Žádné komentáře:

Okomentovat