17. června 2021

Creatio - Téma 10: Moje vysněná dovolená

Dobrý den, milí snílci. Díky soutěži jsem před časem tak trochu pozastavila vyhlašování nových témat. Nyní ale nic nebrání tomu, abych v tom pokračovala.   

Téma č. 10 – Moje vysněná letní dovolená

Každý si jí představuje trochu jinak. Někdo si nedovede představit léto bez moře. Jiný dává přednost horské turistice nebo cyklistice. Další zase netouží po ničem jiném, než sbalit stan a na pár dní odjet někam mimo civilizaci. A pak jsou tu ti, kterým stačí, když nemusí do práce a veškerý svůj čas tráví doma nebo na zahradě.  A jaká dovolená by byla nejlepší pro vás? Zkuste to nakreslit.

Pokud vás ale tenhle námět nezaujal, podívejte se do Seznamu starších témat. Třeba vás něco upoutá tam .

Pokud se vám témata nezamlouvají, můžete mi poslat něco mimo ně, i když za to Bludišťák není. Budu také ráda. Nebo můžete navrhnout sami nějaké téma, které pak později zařadím.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete také psát náměty, co mám nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Email klubu snílků je klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. Pokud kreslíte dílo na nějaké mnou určené téma, přepište tam i téma. Do emailu pak prosím zmiňte i název toho tématu.

S přáním krásného zbytku týdne Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat