10. června 2021

Creatio - Čáp

Dobrý den, milí snílci. Nastal druhý čtvrtek v měsíci a to znamená, že bych opět měla zveřejnit nějaké své výtvarné dílo. Já doufám, že se příště přičiníte i vy. Nemusíte to přece nechávat jenom na mě.

Skoro celý týden jsem přemýšlela, co tentokrát nakreslit. A fakt mě nic nenapadalo. A to jsem nad tím zkoušela i meditovat. A tak jsem se dneska zeptala ségry. Občas totiž nemívá v tomhle ohledu špatné nápady. A ona mi řekla, že bych mohla zkusit louku, kde stojí čápi. Trochu jsem se nad tím zamyslela. Čápa jsem vlastně ještě nekreslila. Jenom sovu, havrana, labuť, sokola a nějakou tu drůbež. A tak jsem na googlu hledala nějaký vhodný obrázek, kterým bych se mohla inspirovat. Nakonec jsem našla tento. Není to úplně  stejné. Můj výtvor by se hodil do nějaké dětské knížky, než do galerie. Možná ani to ne. Co si budeme povídat. Navíc toho čápa jsem zvládla jen proto, že jsem papír přitiskla na obrazovku počítače a obkreslila obrysy. Pozadí jsem udělala od ruky. Trochu podvod, já vím. Tlačil mě však čas a já věděla, že bych to jinak musela šestkrát předělávat. 


 

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete také tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma "Upíři". Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat