18. března 2021

Creatio - Téma 9: Upíři

Dobrý den, milí snílci. Máme tu opět třetí čtvrtek v měsíci. Tento den obvykle vyhlašuji nové téma na kreslení.

Víte, já už nevím, jaké téma mám vymyslet, aby vás zaujalo. Za celých sedm měsíců, co ta témata vyhlašuju, mi přišel jen jeden obrázek. Proto se vás tážu, zdali vás tenhle počin opravdu tak nezaujal nebo jsem se vám pouze netrefila s tématy do noty. To je totiž třeba znát, abych věděla, jestli mám vyhlašování témat ke kreslení úplně zrušit, anebo v tom pokračovat dál.  V druhém případě by mi udělalo velikou radost, kdybyste do komentářů sami psali, na která témata byste rádi kreslili.


Téma č. 9 – Upíři

Kdysi na ně lidé hodně věřili. Dokonce na ně pořádali hony. Jestli ti upíři byli praví, či nepraví, to nechám na vás. Dnes už o jejich existenci přesvědčení ve většině případů nejsme. O to více ale vznikají různé příběhy o nich. A jak už to u podobných bytostí bývá, v každém příběhu jsou ukázání nějak jinak. V jedněch jsou to bezduchá stvoření, které jen touží po krvi. Jindy jsou jim připisovány i lidštější vlastnosti.  Mají i různé vzhledy. Jak si je vlastně představujete vy? Neváhejte, a zkuste nám nakreslit nějakého takového upíra.

Pokud vás ale tenhle námět nezaujal, podívejte se do Seznamu starších témat. Třeba vás něco upoutá tam .

Za každý obrázek, který vytvoříte na mnou určené téma, získáváte Bludišťáka. A to se vyplatí.

Pokud se vám témata nezamlouvají, můžete mi poslat něco mimo ně, i když za to Bludišťák není. Budu také ráda.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete také psát náměty na hudbu, kterou mám nakreslit. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Email klubu snílků je klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. Pokud kreslíte dílo na nějaké mnou určené téma, přepište tam i téma. Do emailu pak prosím zmiňte i název toho tématu.

S přáním krásného zbytku týdne Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat