15. března 2021

Téma týdne 96 - Ve snu

K tématu Pomocná ruka nikdo příspěvek vyloženě neposlal, ale Lea povyprávěla, kterak žádala o pomoc v rámci podpory podnikatelů, le fille Ash radí, jak se vypořádat s negativními myšlenkami a Daletth je zvědavá na zpětnou vazbu ke své povídce.



Milí Snílci,

tak si říkám, že kdy jindy se vracet ke snění, k základům klubu, než dneska. Všechno je jaksi zaseknuté, pauznuté, čekáme, kdy se věci znovu dají do pohybu, ale zatím se jen tak nedočkáme.

Ale i když bychom zrovna neměli vytáhnout paty ani za ceduli s názvem obce, cestovat v myšlenkách a snech můžeme vždycky.

Byť občas hlava nespolupracuje tak, jak bychom si přáli.

Mimochodem, jak často se vám zdají sny? Já mám období takřka až zcela bezesná a období, kdy stihnu za noc i dvě noční můry. A všimla jsem si, že si to dokážu přivodit sama - čím víc o snech mluvím, tím víc ne mi jich zdá. Takže když jsem po vzoru maxipsa Fíka každé dopoledne vyprávěla, co si na mě zase moje hlava nachystala, zdávalo se mi pak za noc těch snů i několik, které jsem si ráno alespoň útržkovitě pamatovala. Že ve většině případů nebylo o co stát, to je zase jiný příběh.

Tak jak to máte se sny vy?

Trpíte na noční můry? Čím vás vaše hlava trápí?

A co denní snění, naše snílkovství? Co tvoříte? Co plánujete?


Na všechny nápady se těším v komentářích nebo na klubovém mailu klub.snilku@email.cz.


Máte pocit, že vaše myšlenka na celý článek nevydá? Podělte se o ni v komentářích!
Napadlo vás něco k některému ze starších témat? Jen se do toho dejte!

Krásné sny!

Alissa

1 komentář:

  1. Když vám dám ještě týden, zasníte se? Nebo jako já budete vypočítávat své noční můry?

    OdpovědětVymazat