21. května 2020

Creatio - Připomenutí Mandalové soutěže

Dobrý den milí snílci. Dneska mělo končit posílání vašich výtvorů do Mandalové soutěže. V ideálním případě bych je tu ukázala a pod článek dala anketu. Jenže svůj soutěžní obrázek poslal jen jeden člověk. Budu to tedy muset prodloužit. Ale nejspíš naposled. Aby to nedopadlo jako minule, že jsem prodlužovala soutěž rok a stejně se to míjelo účinkem a musela jsem ji nakonec zrušit. Tohle je ale jiný případ, protože jednoho přihlášeného už mám. Rušení je tedy nemyslitelné. Proto nevylučuji ani možnost, že bych tedy soutěžila i já. Ale to jen v opravdu krajním případě. Přijde mi to totiž takové divné.


Takže tedy znovu. Mandalová soutěž spočívá v tom, že jakýmkoliv způsobem vytvoříte mandalu, a pak vyfotíte nebo naskenujete a pošlete na email Klubu snílků klub.snilku@email.cz do 18. 6. 2020 do 12:00.

Do předmětu prosím napište "Creatio - soutěž". Připojte popis mandaly. Stačí pár vět o tom, jak vznikala, jakou technikou je vyráběná, popřípadě co vaše mandala znázorňuje.
Čtenáři pak mohou hlasovat v anketě. Podle toho, kolik dostanete hlasů, dostanete i bludišťáků. A to se vyplatí. Tak jen do toho.

***

Pokud jste členy Klubu snílků, neváhejte se zúčastnit. Pokud vás soutěž nezaujala, můžete poslat nějaký obrázek mimo soutěž, který bych mohla v Creatiu zveřejnit.

Do komentářů, ale i e-mailem můžete také psát náměty na hudbu, kterou mám nakreslit. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Rovněž můžete posílat třeba nějaké opravdu podařené graffiti, pokud nějaké často míjíte na svých cestách. Nebo cokoliv jiného, co podle vás souvisí s výtvarnem a byla by škoda to neukázat světu.

1 komentář: