19. července 2019

Creatio - Výzva pro vás i pro mě

Dobrý den, drazí snílci a snílkyně. Vymyslela jsem pro vás takovou menší výzvu. Máme léto, období prázdnin je v plném proudu. Všichni jsou na dovolené, odpočívají, anebo naopak malují pokoje, vyklízí spižírny a betonují chodníčky. Tak se není čemu divit, že není nálada posílat obrázky do nějakého Creatia.


Kdyby tu byla však nějaká výjimka, tak samozřejmě sem s ní. Vždy uvítám nějaký příspěvek. Kdyby někdo něco nakreslil či náhodou našel nějaký zajímavý už dávno zapomenutý školní výkres, nechť posílá na adresu klub.snilku@email.cz. Když do předmětu napíšete "Creatio", nemůžu to přehlédnout. Klidně do emailu připište i pár slov o svém díle. A připojte vaší blogovou přezdívku, pokud se nějak výrazně liší od vaší emailové adresy.

Ale nyní k věci. Před časem jsem téma ke kreslení zadala já vám. Co kdybyste ho tentokrát vymysleli vy mě? Prostě byste mi napsali do komentářů, jaký obrázek mám vytvořit pro vás. A nešetřete mě. Přece pořád tvrdím, jak ráda kreslím hudbu. Klidně mi dejte do komentářů odkaz na nějakou vaší oblíbenou píseň. Uvidíme, co vznikne. Jestli nějaká mazanice či cosi inspirativnějšího. Nebo pokud vás napadá něco jiného, čím byste mě mohli zaúkolovat, taky nepohrdnu.

Hlavně mi tam neraďte nějaké věci, co jsou do osmnácti let nevhodné. Ty asi budu muset přeskakovat. :-)

Každopádně mějte se hezky a užívejte si sluníčko i případný déšť.

Ahoj.

5 komentářů:

  1. Hmm, bezpochyby mě napadne ještě spousta dalších věcí, ale první impuls byl "nakesli Tír na nÓgh" :)https://www.youtube.com/watch?v=dhW1mh7U6-U

    OdpovědětVymazat
  2. Mě napadá tě zaúkolovat napsáním mé seminárky!

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý nápad. Co třeba obrázek k libovolné skladbě ze soundtracku Harryho Pottera?

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Děkuji za typ. Obrázkem na ti na nÓgh  jsem se zabývala včera celý večer. Na podobný druh písní se kreslí docela dobře.[2]: A je ta seminárka aspoň na nějaké malířské téma, aby se to v Creatiu dalo zveřejnit? [3]: To bude těžké si to nespojovat s Harrym Potterem a nekreslit hrad.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Jé, tak to se těším!
    Já jsem si teď rozkreslila maličko větší věc, takže bude ještě trvat, než se budu moc pochlubit...

    OdpovědětVymazat