4. července 2019

Creatio - Kopřivová víla (moje dílo)

Dobré odpoledne, milí snílci. Trochu zneužiju toho, že mi nikdo nic neposílá a podělím se s vámi o svou tvorbu. To abyste neřekli, že vás nutím kreslit nějaké nadpřirozené bytosti a sama nic nedělám.


Myslíte, že je hodně znát, že jsem jako předlohu měla Xenu?
Bytůstku, která chrání kopřivu, já prostě vidím jako tmavovlasou ženu s oštěpem. To přece odpovídá i povaze té rostliny. A předlohu přece potřebuju k tomu, aby to aspoň trochu mělo lidské rysy. A i tak to bylo těžké. Víte, kolikrát jsem to musela předělávat, než to vypadalo aspoň takhle? A pořád je ještě co vylepšovat. Neumím kreslit ruce. Vlastně oštěp je z toho nejhezčí. Ten si musím pochválit. Na druhou stranu, ten obrázek je to moje životní dílo. :-)
Kreslila jsem to tužkou a vybarvovala pastelkami. Jo a poslouchala jsem při tom tuto píseň. Ono vlastně jakékoliv tvoření bez hudebního doprovodu je nuda. :-)


A víte co? Také mi nakreslete něco hezkého, jste-li členy Klubu snílků. Svá díla můžete posílat na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napiš Creatio, do emailu název a popis výtvoru (jak obrázek vznikal, co vás vedlo k jeho vytvoření, atd...). A na konci se prosím podepiš. Stačí přezdívka, pod kterou tě známe.

Žádné komentáře:

Okomentovat