17. června 2015

Potřebujeme právě TEBE!

Ano, už je to tak, posty správce pro Photo a Creatio jsou momentálně volné!
Myslíš si, že máš na to starat se o rubriku jednou měsíčně? Máš nějaké nápady, které by bylo hřích nerealizovat? Jsi akční? Nebojíš se výzev? PAK HLEDÁME PRÁVĚ TEBE!

Snílci jsou dost velcí spáči a přispívají jen občas, k tomu navíc obvykle jde o několik věrných jmen, která se stále opakují, a proto je potřeba, aby to tady někdo pořádně nakopl a upoutal pozornost členů klubu.

Samozřejmě dobrovolnosti se meze nekladou. Máš-li zájem rozjet u nás rubriku docela jinou, novou, neokoukanou a takovou, jaká nás ještě nenapadla, směle se hlas taky. Nejsme konzervy a novou krev i jakoukoli výpomoc vítáme vždycky.



O CO JDE?

Photo
- je místo všech zasněných fotografů, kteří se rádi podělí o své prožitky pomocí fotografií...
- Správce má povinnost hlídat si klubový email, a když dorazí nějaký příspěvek do Phota, tak ho ve středu zveřejní.
- Pokud nedorazí nic, je to samozřejmě na něm, jak ten týden pokryje, tedy ať už vlastní tvorbou nebo třeba odkázáním na něco zajímavého fotografického, na co narazil při brouzdání blogosférou.

Creatio
- je přístav pro všechny kreativní Snílky, kteří se rádi vyjadřují tužkou, fixy, různými barvami nebo třeba i na tabletu. Výtvarná dílka od portrétů, přes krajinky až po mazanice... vítáme všechny malíře a kreslíře!
- Úkolem správce je každý čtvrtek zveřejnit došlý výtvor, tedy pokud na klubový email něco přijde, a opět se postarat o článek v případě, že snílci zaspí a nepošlou.

Máš nějaký nápad, jak zatraktivnit rubriky a vnést do nich novou fantazii? Jen směle do toho! Inovacím se nebráníme. Komentuj, piš, e-mailuj, navrhuj!

CO SE PO TOBĚ CHCE?
- zájemce musí být buď členem klubu, nebo alespoň splňovat hlavní klubová pravidla jako dávka snílkovství, ctění autorského zákona a podobně (členství jako takové se může dořešit následně),
- dál je vhodné mít Facebook (kvůli správcovské skupině, kde řešíme většinu věcí),
- a potřebné být zodpovědný, mít dostatek času a nápadů na vedení rubriky

CO SE TI DÁ?
- nová zkušenost (zažiješ pravý redakční život)
- noví známí
- nový bod do životopisu v kolonce volnočasové aktivity
- nová příležitost se ukázat a něco dokázat


Takže jestli máš zájem stát se správcem, pomocníkem a lodivodem v Klubu Snílků, napiš nám na klubový e-mail klub.snilku@email.cz, do předmětu piš "Konkurz" a nezapomeň se zmínit, o kterou rubriku máš zájem.



Všem zájemcům předem děkujeme. Velice si vážíme toho, že Vám není náš společný klub lhostejný, a těšíme se na bližší spolupráci.

Správci Klubu Snílků

Žádné komentáře:

Okomentovat