30. června 2011

Velký snílkovský sraz - Organizace

Tak a jako dárek k vysvědčení pro školáky a snad jako jeden příjemný den o prázdninách i pro ty, co už mají školní léta za sebou tu máme konečnou organizaci našeho "Velkého snílkovského srazu" v Praze. Dnes si můžete vybrat místo i datum tím, že zahlasujete v anketě. A kdyby něco, můžete nám ještě pořád zaslat svůj tip na setkání. Bohužel nemůžeme vyhovět všem, ale snad to alespoň většině z nás vyjde. Takže začínáme s přípravou...

I. Místo setkání

Sejdeme se v Praze, to je jisté. A místa? Vybíráme z těch, které jste nám navrhli:

Petřín
Vyšehrad
Stromovka
Letná

Čajovna

Vyberte místo setkání TADY

II. Datum

Tady jsme se řídili nejdříve podle správců a stejně tam nebudeme všichni.
Ale což, alespoň pár lidí by se sejít mohlo. Tentokrát vybíráme z:

27.7.
30.7.
7.8.
10.8.
13.8.
21.8.

27.8.

Vyberte datum TADY

(V anketách je možno vybrat více možností pro případ, že by se vám hodilo více dat nebo by vám vyhovala třeba dvě - i všechna - navržená místa)

III. Kdo příjde?

K Praze máme napsané tyto Snílky:
Pokud jste se dosud nenapsali a pokud vám vyjde datum, potěšili byste nás svou přítomností, napište mi do komentářů a já vás připíšu.

Abyss
Agrrr
Achája Eressiel
Appelez-moi eL
Atyiya
Babe
Barča
Berenika
D@ve
Destinaetus
Ellie
Emi
Eníí
Fantaghira
Fée
Illian
Jan Vítr
Karolin
Katja Shykittenová
Krist
Labanda
Lady Dariel
Lanevra
Lenny
Lily
M
Malé Chlupaté Stvoření z Alfa Centauri
Metteorwa
Monica Otmili
Mrs. Kakao
Nel-ly
Nika Caesaris
Polgara
Ratuska
Sussanah de Silva
Tabitha ren Moore
Tarina S
Teia Warrilow Gingl
Telenta
Tereza Matoušková
Terka
The
Venom
Wrathomilka Nass
Ziky

Příště, až bude jisté datum a místo, se dozvíte, co si máte přinést. Už teď je jistá dobrá nálada XD Jelikož jste si ale vybrali na místo setkání parky (při špatném počasí utečeme do nejbližší čajovny či restaurace ) je třeba s tím počítat a vzít si s sebou nějaké jídlo, pití, popřípadě deku nechcete-li sedět roztroušeni po celém parku na lavičkách. Nicméně o tom již příště...

48 komentářů:

  1. Vzhledem k tomu že vás moc neznám a navíc koukám že bude hodně lidí, tak se spíš nezúčastním, ovšem připište si mě, kdybych se rozhodla jinak. Předem bych pak dala vědět. Datum i místo je mi naprosto lhostejné, já mám čas pořád. Co se týče piknikování, stejně jsem letos chtěla jít strašit děti na Petřín...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Neboj, tolik lidí se určitě nesejde. Tuším tak polovina, možná dokonce čtvrtina. Tohle (Seznam) bylo psáno před několika měsíci. Jdu tě připsat.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, kdybych tak byla starší a mohla sama do prahy. jenže autobusem je to asi dvě hodiny a navíc se tam vůbec nevzynám. A naši by mě stejně nepustili. Škoda :(.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Ty jsi z Jihlavy, že? Pokud by to bylo možné a blogerky by chtěly, mohla bys jet s Nikou Caesaris a Greatlee (I když tu u Prahy napsanou nemám) Chtělo by to napsat jim na blogy a třeba si někde v rodném městě domluvit sraz, představit mámě. Nebo si zkus s rodiči domluvit společný výlet do Prahy s tím, že by nám tě na chvíli "půjčili." Popravdě stejně to mám i já XD

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda bych se taky přidala. Praha nebude problém, prostě se tam nějak dostanu (liberec není konec světa ne? :) ) takže mě určitě připište. POkud vyjde datum tak určo dorazím

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: Výborně. Hned tě přidám.

    OdpovědětVymazat
  7. Tož to já bych se možná i taky účastnila, ovšem to bych musela přemluvit Lanu protože bez ní nepůjdu

    OdpovědětVymazat
  8. [8]: V tom případě držím palce. (Má první reakce na Prahu byla něco jako: Bez Suss ani omylem - A vypadá to, že mě tam nakonec odvezou rodiče. Určitě to nějak půjde. )

    OdpovědětVymazat
  9. Nehodlám čajovnu kritizovat, nikdy jsem tam nebyla a čaje mám ráda, jen chci podotknout že mezi námi mohou být kuřáci a v čajovně se dá kouřit leda tak vodní dýmka.

    OdpovědětVymazat
  10. [10]: Však o to jde. Mezi námi totiž budou i školou povinní a ti, kteří jako já, nesnesou kouř a jakmile ho cítí, nemohou deset minut přestat kašlat.S ostatními správci jsme se dohodli asi takto:
    Pokud chce někdo kouřit, tak pár metrů od ostatních a pokud budeme zrovna v nějaké restauraci či čajovně, tak ven.Lituji, ale jako hlavní správce si tohle hodlám pohlídat. Pokud to někomu nevadí, dobrá, ale pokud se najde alespoň jeden, kterému to vadit bude, tak bohužel. A myslím, že už teď vím alespoň o dvou.

    OdpovědětVymazat
  11. [11]: Tož tak mě je to šum a putná, já nekouřím. To spíše myslím na ostatní.

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: Myslím, že většina z nás budou nekuřáci (Teď se nechci nikoho dotknout) a pokud ne, pak snad kvůli většině mohou pro jeden den nikotin oželet.

    OdpovědětVymazat
  13. [13]: Tož ono to není tak snadné, znám dvě silné kuřačky co by bez nikotinu nepřežili ani dvě hodiny... ale chápu jak to myslíš "Dobro většiny převažuje nad dobrem menšiny nebo jednotlivce".

    OdpovědětVymazat
  14. [14]: Tak jsem to nechtěla říct. Vždycky můžou jít kousek od nás. Je to spíš proto, že mě tahle závislost dost znechucuje, kvůli dívce, která byla jednou z mých nejlepších kamarádek a díky cigaretám spadla až na úplné dno společnosti. Nemůžu to už vidět a to i proto, že se z toho kouře dusím. Možná je to sobecké, ale snad to nikomu nebude vadit. Vlastně to musí akceptovat... Vlastně se to snažím zakecat XD Tolik bych si přála, aby ten sraz byl perfektní, že to přeháním.

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud vyjde nějaké slušné datum a místo, kde to znám, taky bych i dorazila... a chtěla jsem se ještě zeptat, jak by to bylo s doprovodem přítel/kamarádka
    PS: připojila jsem nový blog, tak kdyby něco, tak tam

    OdpovědětVymazat
  16. [15]: Naprosto tě chápu, taky to nemůžu ani cítit...

    OdpovědětVymazat
  17. [16]: Doprovod je v pořádku, o tom by měla být zmínka v dalším článku, až bude jasné místo i čas.

    OdpovědětVymazat
  18. nejsem si jistá, jestli se tam dostanu, mam tábory a tak. vlastně ani přesně nevim, jestli se mi tam chce.. možná, uvidíme

    OdpovědětVymazat
  19. [19]: Doufám, že se ti chtít bude

    OdpovědětVymazat
  20. Já dorazím podle toho, jaké vyjde datum. Mimochodem, mohl by pro mě případně někdo ze snílků znalých Prahy dojít na Florenc? Nevím totiž, jak bych se sama orientovala.

    OdpovědětVymazat
  21. [5]: A klidně se s holkama sejdu dřív, kdyby to dělalo problémy, pár srazů už jsem absolvovala.

    OdpovědětVymazat
  22. [22]: No, tak to by všechno řešilo. Pokud by byl problém, bude určitě možné domluvit se s někým, kdo to v Praze zná. To budeme řešit podle toho, kdo se nakonec bude smět mezi námi objevit.

    OdpovědětVymazat
  23. Budu na vás myslet.... Došla bych, kdybych nebydlela na konci republiky
    Tož až bude mít vzducholoď chuť zaplout do záludných krajů Moravských, kde nám svítí zásadně Oskar a jezdí jenom šaliny... no tak budu ráda

    OdpovědětVymazat
  24. [24]: V tom případě se podívej sem: http://libere.blog.cz/1101/srazy-ks-velky-snilkovsky-sraz-o-velkych-prazdninachKdo ví, třeba ve tvém městě nějaká z našich vzducholodí už je, ale jelikož se zapisují jen ti, kteří se s námi chtějí setkat, netuším, zda se tam přece jen někdo nenajde kdyby ve výpisu nebyl.
    Je to škoda. Třeba se někdy bude sraz konat i jidne než v Praze, ale popravdě - Je tam asi nejvíc blogerů, takže to tak nejlépe vychází...

    OdpovědětVymazat
  25. Já bohužel bydlím docela daleko ale vidím že už máte dost lidí.

    OdpovědětVymazat
  26. Byla bych pro čajovnu, ale z termínů se mi hodí jen ty poslední tři. Uvidíme, jak to dopadne, ráda bych dorazila.

    OdpovědětVymazat
  27. [26]: Ale kdepak. Někteří můžou třeba jen na jeden z termínů a někteří to ani nepotvrdili. Zkus třeba přemluvit rodiče nebo někoho z příbuzných, jestli by tě tam nezavezli nebo bys mohla jet s někým ze Snílků, kdo bydlí blízko tvého města. Zkus se mrknout: http://libere.blog.cz/1101/srazy-ks-velky-snilkovsky-sraz-o-velkych-prazdninach[27]: Uvidíme, jak to vyjde, ale doufám, že ty tam budeš.

    OdpovědětVymazat
  28. Pokud by se zadařilo a vybrali byste jeden z termínů, kdy tu budu, a pokud by mne rodiče vypustili, pak bych se též ráda přidala....

    OdpovědětVymazat
  29. [29]: Výborně, pak tě ráda připíšu do seznamu.

    OdpovědětVymazat
  30. Do Prahy by nebyl problém se dostat, ale moc nikoho tady neznám

    OdpovědětVymazat
  31. Zvažuje se někdy v budoucnu i Brno?

    OdpovědětVymazat
  32. A ještě takto, kdybych se přisumírovala do Prahy, nechal by mě někdo přespat u sebe? :P Když už bych tam jela, abych si to tam i sama nějak prošla :) Přeci jen, jsem z druhé strany republiky a bylo by to moc peněz za jeden den :)

    OdpovědětVymazat
  33. [31]: Však jde i o to, abysme se poznali. Uvidíme, kdo nakonec příjde.[32]: Brno si musíte zorganizovat. Ale určitě by ta možnost byla. Jestli chceš, napiš e-mail kde a kdy by to mohlo být a já to zveřejním. V Brně je dost blogerů a určitě by to někdy šlo.[33]: No, tak to se už budeš muset domluvit s těmi z Prahy. Zkus se podívat do seznamu. (První článek v rubrice, do které je zařazen i tento)

    OdpovědětVymazat
  34. Já bych se rád taky připojil. Můžu jen v některých zmiňovaných termínech...

    OdpovědětVymazat
  35. Chehe, tak to se Babe už jistě nezúčastní, když ide aj taková egzistence, co napsala kometnář přede mnou.

    OdpovědětVymazat
  36. [35]: Jak jsem psala už dříve - Sama jsem zvědavá, komu to nakonec vyjde. Připíšu tě [36]: Ale no tákkk...

    OdpovědětVymazat
  37. [33]: Já myslím že to takoví problém nebude. Pod mostem tě jistě nenecháme.
    Já bych ležení nabídla, bohužel už u mě bude pravděpodobně spát Neferet, takže bychom se tu asi neposkládali. Tedy postel mám manželskou a ještě gauč... ale to už je takové hodně osobní společné spaní.

    OdpovědětVymazat
  38. Já se taky v létě budu poflakovat v okolí Prahy, takže si mě připište... :)
    Co se týče místa, Vyšehrad a Stromovka se mi zdají až příliš hlučné, ale určitě by to šlo :) A termín, já jsem pro začátek srpna (předtím jsem na Adviku).
    Případně se nabízím jako uvítací výbor

    OdpovědětVymazat
  39. Kruci! Seklo se to těsně o den, mám čas 14. a 29.

    OdpovědětVymazat
  40. sakra, do Prahy se určitě nedostanu

    OdpovědětVymazat
  41. Začínám se docela těšit :) Akorát s tím datem si nevím rady.
    A doufám že to nakonec vyhraje Petřín, tam to mám nejblíž :))

    OdpovědětVymazat
  42. [1]: Sdílím stejný názor . Klidně mě připsat můžete taky, ale u mě účast nebude stoprocentní. Omlouvám se. Co se týká výběru města.. jsem jedině spokojena. Kdo by se chtěl ze svého rodného města kotrcat na druhou stranu republiky?

    OdpovědětVymazat
  43. Ráda bych přijela. Snad mi to i vyjde, jenom...jede někdo z Brna? Byla bych „lehce“ nervózní jet sama

    OdpovědětVymazat
  44. Zdravím, taky se hlásím. Sice si nejsem jistá, jestli to vyjde. Přece jenom praha je... trochu z ruky. xD Ale pokud by náhodou vyšlo datum... No, ale to je ve hvězdách, že ano

    OdpovědětVymazat
  45. Místo se mi líbí čajovna, a datum, vubec nveím, zatím nemám nic v plánu, ale uvidím kdy a hlavně na jak dlouho bych jela do plzně..zatím ještě totiž datum není jasné :)

    OdpovědětVymazat
  46. Zase tak Praha Měs tojí 500 kř dostat se tam pro chudého studenta žádná malá částka.Navíc mám pár akcí a dvě z toho mi zasahují do datumů, zbytek akcí nemá pevné datum, takže vůbec netuším.To by někdo musel jet semnou ( nejen pro mou levost jezdit sama vlakem), ale mám dojem, že z mého okolí jsem jediná :(...

    OdpovědětVymazat