5. září 2024

Creatio - Soutěž: Magický svět v oblacích

Zdravím, milí snílci. Před časem jsem psala o tom, že po letech uspořádám nějakou kreslicí soutěž. Doufám, že se vás přihlásí co nejvíc.

Vaším úkolem je nakreslit tvar mraku a do něj umístit část nějakého snového či fantazijního světa. Jakého, to je na vás. Nejlépe by to měl být nějaký, který napadne přímo vás. Může to být jeden velký mrak stejně jako větší množství mraků. To byste pak měli těch náhledů do toho světa víc. Popřípadě to můžete udělat tak, že co mrak, co jiný svět. Mraky mezi sebou mohou být i propojeny. Například nějakými lávkami či mosty. Ale také nemusí. Klidně můžete do výkresu ještě přidat své vlastní prvky, které by se vám tam líbili. 

Je jedno, jakou zvolíte techniku. Můžete kreslit tužkou či pastelkami. Můžete ale také vzít vodovky tempery, akvarel či cokoliv jiného, s čím se vám dobře pracuje. A kdo si troufne, může zkusit i digitální kresbu. 


Soutěže se může zúčastnit každý, kdo je členem Klubu snílků. Ani se nemusíte přihlašovat v komentářích. Jen prostě pošlete své dílo na email klub.snilku@email.cz. Ale do předmětu prosím napište: "Creatio - soutěž". To je důležité, abych věděla, že je to skutečně do soutěže.

Své obrázky můžete posílat do 2. října. To je dost dlouhá doba na to, abyste na obloze zastihli nějaké zajímavé a inspirující mraky.


Co se týče hlasování, tady by se nám hodila anketa, která šla vytvářen na blogu.cz. Tady to nejde, takže čtenáři budou muset psát do komentářů co se jim nejvíce líbilo. Hlasování bude trvat do 31. října. Ale nepředbíhejme.


S cenami se to má následovně:

1. místo: Diplom + 3 zlaté bludišťáky

2. místo: Diplom + 2 zlaté bludišťáky.

3. místo: Diplom + 1 zlatý bludišťák

4. místo a více: Pouze Diplom 

Kdybyste měli nějaký dotaz, napište ho do komentářů a bude na něj odpovězeno. 


Pokud jste členy Klubu snílků, můžete tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Tropický ostrov“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela





Žádné komentáře:

Okomentovat