15. června 2023

Creatio - Noční krajina (Od Lan Wangjiho)

Zdravím, milí snílci. Někdy minulý týden nám v klubovém e-mailu opět po dlouhé době přistál obrázek. A dokonce na mnou zadané téma "Modrá". A to si zaslouží Bludišťáka. Tentokrát nám svůj výtvor poslal náš nový člen Lan Wangjiho. Hlásil se k nám už před časem. Tehdy jsme ho však nemohli přijmout, protože u obrázků na blogu neměl uvedené zdroje. Ale to se mu podařilo napravit, a tak mám tu čest ho přivítat mezi námi.


Mě osobně se obrázek líbí. Je  téměř mystický. Má výrazné barvy. Údolí na obrázku budí dojem, že je osamocené. Přesto však není úplné opuštěné. Společnost mu dělá velké množství planet, co plují oblohou a měsíc. Takhle to alespoň působí na mě.

Samotný Lan Wangli nám ale o svém obrázku nenapsal nic. Což je trochu škoda. Myslím, že si čtenář vždycky rád přečte, jakou technikou je obrázek kreslený, co ho vedlo k jeho vytvoření atd. Prostě taková poznámka autora o třech až čtyřech větách. Ale není to nutné. Ne vždy člověk má co říct ke svému dílu. 

 

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete i vy tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz. Do předmětu vždy napište slovo "Creatio" Do emailu pak přidejte název svého díla. A když budete mít chuť, napište nám o něm pár řádků.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Pořád ještě je aktuální téma „Modrá“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

6 komentářů:

  1. Poslal jsem několik obrázků ke starým tématům

    OdpovědětVymazat
  2. Ano. Všimla jsem si. Velice si vážím, že se alespoň někdo snaží posílat svou tvorbu. Creatio alespoň není tak chudé. Jen k emailu, kde měla být kresba na téma Motýl, jsi zapomněl dát obrázek. Nebo se ztratil někde v éteru. Jenom bych chtěla poprosil, jestli bys do kolonky "Předmět" nemohl vždycky napsat slovo Creatio. Je to pro lepší přehlednost.

    OdpovědětVymazat
  3. Teď fakt nemám náladu řešit ten obrázek, včera jsem se nedozvěděl že mi zemřela další nejlepší kamarádka dlouholetá, nemám pomalu žádné kamarády.

    OdpovědětVymazat