14. července 2022

Creatio - Harry Potter a jeho přátelé

Dobrý den, milí snílci. Je druhý čtvrtek v měsíci a já jsem se rozhodla, že zveřejním obrázek něčeho, co mě provázelo skoro celé dětství.

Ano. Nakreslila jsem Harryho Pottera a jeho přátele Rona a Hermionu. Myslím, tohle jsou jedni z mála lidí, které může kreslit i takový antitalent, jako já, a stejně každý pozná, kdo jsou. Je to jako s Machem a Šebestovou. To je podobný případ.

Harry Potter vlastně byla historicky první kniha, kterou se mi podařilo přečíst. Ten příběh mě ihned chytl za srdce. A vlastně mě to neopustilo dodnes, i když mám v oblibě tak kritizovat to, jak natočili čtvrtý a šestý díl. A ten sedmý klidně mohli smrsknout do jednoho. Ale to je asi věc názoru.

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Motýl“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela


Žádné komentáře:

Okomentovat