13. ledna 2022

Creatio - Dům v zasněžené krajině

 Dobrý den, milí snílci. Máme tu zase druhý čtvrtek v měsíci a s ním tu je opět nějaké moje dílo.

Toto je opět obrázek, který se vyskytl v Adventním kalendáři 2021 na mém blogu. Můžete na něm vidět červeně natřený, zasněžený dům. Pokoušela jsem se ztvárnit dřevostavbu podobnou těm, které se běžně vyskytují ve Finsku. Protože mám prostě Finsko ráda. Zejména kvůli mým oblíbeným kapelám, které odsud pocházejí. 

Kreslila jsem ho opět olejovými křídami, jako tu svíčku minule. Jediná jejich nevýhoda je, že ten obrázek trochu špiní. Ale stejně ho člověk zastrčí do euro desek a uloží na dno šuplíku. Takže to něvadí.

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete také tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Andělé“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat