15. dubna 2021

Creatio - Soutěž: Poznej stavební sloh

Dobrý den, milí snílci. Na dnešní den jsem si pro vás nepřipravila vyhlášení nového tématu, jako obvykle, nýbrž takovou menší soutěž…

Dobře se podívejte na zde přítomný obrázek. Toto jsem vytvořila ve hře Minecraft osobně a vaším úkolem je uhodnout, v jakém stavebním slohu je to postaveno. Přiznám se, že toto nebyl primární záměr, se kterým jsem to stavěla. Původně jsem si jen chtěla dokázat, že zvládnu vytvořit něco většího. Ale pak mě napadlo, že by nebylo od věci to využít ještě jinak. 

Tak co zúčastníte se? Poznáte, jaký stavební styl to je? 
Kdo mi do 20.5. zodpoví správně na tuto otázku, získá Zlatého bludíšťáka. Tak neváhejte a piště své odpovědi na klub.snilku@email.czDo předmětu prosím napište "Creatio - soutěž". Do emailu jen stačí sdělit název slohu, ve kterém je to podle vás postaveno. Přeji vám mnoho úspěchů.

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete také tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma "Upíři". Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat