21. ledna 2021

Creatio - Téma 7: Cesta do říše snů

Dobrý den, milí snílci. Máme tu opět třetí čtvrtek v měsíci. Tento den obvykle vyhlašuji nové téma na kreslení.

Než ale začneme, musíme vyřešit jednu věc. Za celý půlrok, co tu ta témata vedu, mi od vás přišel jenom jeden obrázek.  Z toho usuzuji, že asi nejsou dostatečně zajímavá. Tážu se vás tedy, co byste vlastně chtěli kreslit nebo malovat? Ráda bych se aspoň jednou trefila do vašeho vkusu. Je nějaký námět, na který už dlouho čekáte a které by vám vyhovovalo? No jen si řekněte.

Téma pro kreslení č. 7 – Cesta do říše snů

Tohle je takové abstraktní téma, u kterého můžete úplně popustit uzdu své fantazii. Představujete si říši snů jako nějaké konkrétní pohádkové místo? A když, tak jak? Nebo ji berete jen jako něco úplně obyčejného, kdy prostě jen usnete, něco se vám zdá a pak se prostě jen probudíte? Dovedli byste nějak výtvarně ztvárnit, nějaký svůj sen, který se vám zdál? Nebo vás napadá ještě něco jiného? Tak sem s tím.

Pokud vás ovšem tenhle námět nezaujal, podívejte se do Seznamu starších témat. Třeba vás něco upoutá.

Za každý obrázek, který vytvoříte na mnou určené téma, získáváte Bludišťáka. A to se vyplatí.

Pokud se vám témata nezamlouvají, můžete mi poslat něco mimo ně, i když za to Bludišťák není. Budu také ráda.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete také psát náměty na hudbu, kterou mám nakreslit. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Email klubu snílků je klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. Pokud kreslíte dílo na nějaké mnou určené téma, přepište tam i téma. Do emailu pak prosím zmiňte i název toho tématu.

S přáním krásného zbytku týdne Raja Luthriela

 

Žádné komentáře:

Okomentovat