8. srpna 2020

Vítejte na palubě!


Milí Snílci,

račte postoupit dále a zabydlet se, zatímco posádka dokončuje přípravy k opětovnému vzletu. K běžnému letovému plánu se navrátíme v půlce srpna.

Vítejte na novém klubovém blogu. Klubové projekty fungují pořád stejně a jsou pro vás připravené, v archivech je přenesená i celá desetiletá činnost klubu (pokud narazíte na nějaké nesrovnalosti nebo nefunkčnosti, dejte vědět a spravíme je). Doufám, že se vám tu bude líbit, a hlavě že se vám tu bude dobře snít.

TÍMTO BYCHOM CHTĚLI PODĚKOVAT AUTORŮM STRÁNKY blog.veruce.cz ZA JEJICH PRÁCI A ZÁROVEŇ BYCHOM JE RÁDI DOPORUČILI DÁLE. Pozor už jen do 13. 8. můžete pohodlně za jejich pomoci přesunout celý svůj blog!

Za tým správců

Alissa

2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že si někdo dal tu práci a Klub Snílků přenesl na jinou doménu. Opravdu mě to těší, neboť jsem kdysi byla u jeho zrodu a pomáhala vymýšlet některé vychytávky. Pamatuju Standu, a především Krutomluva, jehož články jsme všichni nehorázně žrali, protože měl svůj osobitý styl humoru. Nostalgicky vzpomínám na to, jak jsem před mnoha lety objevila internet, poté blogy a nakonec jsem se rozhodla, že tohle také prostě musím mít! Doména blog.cz zmizí a s ní velká část historie českého internetu. Poslední dny trávím tím, že proklikávám již neaktivní blogy a pročítám naše pubertální výtvory. Přeji hodně štěstí, budu jenom ráda, pokud se blogerská komunita udrží tak nějak při sobě. Se srdečnými pozdravy Venom

    https://pateticky.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím s Venom. Také jsem byla téměř u zrodu samotného blogu. Pamatuji na Kruťase i Standu, ale už si nevybavuju, kdy odešel a přenechal vedení jiným. Pár dnů po oznámení, že blog.cz bude končit jsem strávila "čištěním" svého blogu, procházením svých starých oblíbených blogů (většinou bohužel neaktivní). Nakonec jsem se rozhodla, že svůj blog rozdělím na dva. Jeden literární (charlie-pise.blogspot.cz) a druhý názorový (mujdruhy.blogspot.cz), protože nostalgie, nechtěla jsem přijít o všechny články, ale zároveň jsem je nechtěla míchat s literární tvorbou.
    Jsem velice ráda, že jste Snílky přesunuli sem a dali jste jim tak nový život. Ráda jsem byla členem na palubě této fantastické posádky. ¨

    Charlie (původně mujdruhy.blog.cz)

    OdpovědětVymazat