17. srpna 2020

Téma týdne 75 - Zlé a dobré

 K minulému tématu zatím nikdo nepřispěl, ale to nic, já vím, že byla honička se stěhováním.

Milí Snílci,

rok 2020 bezpochyby vejde do dějin jako rok podivných událostí a velkých změn. Po jistých manévrech se ale naše vzducholoď vrací na původní kurz a protože je dneska pondělí, znamená to nové téma týdne.

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř, což taky znamená, že v každé situaci se dá najít alespoň něco dobrého. Pro někoho je to možná až nemravně optimistická myšlenka, pro někoho úvahové cvičení - co je ta dobrá věc, která se v mé současné situaci dá najít?

Když si (předvídatelně a poněkud obehraně) vezmu konec blog.cz -  vymýšlení záložního plánu, stěhování, kontroly a úpravy na novém místě, to všechno by patřilo k těm méně příjemným částem. Ale taky jsem si všimla toho, jak si blogeři vzájemně radí a pomáhají, aby změnu zvládli (o obrovském kusu práce, který udělali Veruce a Martin, ani nemluvím, jen děkuji), řada přestěhovaných blogů prokoukla, blogeři se snaží neztratit mezi sebou kontakt a na naši palubu zavítali Snílci i po delší odmlce, aby se podívali, jak se daří. Z toho všeho mám radost.


Pro tenhle týden vyhlašuji téma Zlé a dobré.

Co letošek dal a vzal?

Zasáhlo vás stěhování blogu? Jak to šlo?

Nebo jste se tentokrát stěhovat nemuseli?

(Mimochodem, je tu někdo, kdo blog ještě nestěhoval nikdy?)


Na všechny nápady se těším v komentářích nebo na klubovém mailu klub.snilku@email.cz.

Máte pocit, že vaše myšlenka na celý článek nevydá? Podělte se o ni v komentářích!
Napadlo vás něco k některému ze starších témat? Jen se do toho dejte! Odkaz na vaši tvorbu vložte, prosím, k nejnovějšímu Tématu týdne - zajistíte tím, že ho nepřehlédnu.

Mějte se krásně


Alissa


2 komentáře:

  1. Nevím jak je to možné, ale v záchvatu inspirace mám splněno.

    https://pateticky.wordpress.com/2020/08/18/zle-a-dobre/

    OdpovědětVymazat