2. ledna 2017

Kontrola čtyřicátá osmá

Milí novoroční rampouchové,

nechce se mi ani věřit, že už je tu nový rok, ale kupodivu je to tak! Doufám, že jste si užili svátky a do nového roku se hrnete celí plní nápadů a zajímavých myšlenek. Ale pokud to tak zatím není a spíš se ještě válíte v zimním spánku a čekáte, kdy vás praští po hlavě inspirace, neklesejte na mysli, nejste sami. Ostatně, do jara je času ještě spousta, tak si užívejte zimní radovánky a však ony ty nápady časem přijdou :)

Na viděnou, M.

Verdikt k minulé kontrole:

1) Sense - ocima.blog.cz - NE

Minule jsem z toho blogu měla takový nejistý pocit a přemítala jsem, jestli o nás Sense vůbec ještě ví. Dneska už vím, že zcela jistě neví a nesleduje. Když si tak znovu čtu ten poslední článek, říkám si, že bych tomu ještě dala ráda šanci, ovšem limit bohužel vypršel a kde není snahy, tam ji nemám moc zájem projevovat ani já. Až blog ožije, stačí se koneckonců znovu přihlásit.

2) Tea - teubujackova.blog.cz - NE

Tady nemám bohužel jinou možnost, než se zamračit, což je o to víc smutné tím, že Tea je jinak v Klubu jedním z těch aktivnějších členů. Bohužel loňský rok blogově totálně prospala, sliby o změnách tam visí už kdovíjakdlouho a při minulém Repetitiu nedošlo k žádné odezvě. To holt prostě nejde. Dej to do kupy, znovu rozjeď, a pak se znovu přihlaš. Budeme rozhodně rádi.

Dnešní adepti:

1) Telenta - oculi.blog.cz - OPATRNĚ

Blog je za limitem neaktivity, ovšem jinak mu nelze nic vytknout a moc se mi na něm líbí. Až směšně snadno jsem se začetla hned do několika článků, ačkoli jsem to vůbec neměla v plánu, pokochala jsem se obrázky, potěšila textem a schramstla i nějaké recenze - plus jsem si přidala do knižního wishlistu některé Telentou zhodnocené kousky. Z hlediska zdrojování tam vidím jediný prohřešek a vzhledem k těm ostatním pozitivům ho mileráda přejdu. Což můžete brát jako důkaz, že tyhle věci opravdu nehrotíme, když jinak blog stojí za to a jde o nějaký jeden osamocený případ. Chtělo by to ale opravit nefunkční obrázek a rozhodně musím vytáhnout oranžovou a vrátit se sem za měsíc. A budu moc doufat, že se to mezitím zlepší.

2) Temnářka - temnarka.blog.cz - ANO

Tady jako obvykle nemám co vytknout, Temnářka je dlouholetá blogerka, která prošla Autorským Klubem za dnů jeho slávy, a ví, co dělá. Designově bych si to uměla představit jinak, velká záhlaví třeba v lásce nemám, ale to je každého věc a nic to nemění na věci, že k nám neodmyslitelně patří.

3) V. (Vysvobozená) - vysvobozena.blogspot.cz - ANO

Další krásný knižně-fotografický blog. Paráda 8) (mimochodem, začínám mít pocit, že se snad zase budu muset vrátit k postrannímu panelu. Jak na ty vaše blogy koukám, začíná se mi po něm stýskat :D)

4) V. (Veruce) - foto.veruce.cz -ANO

Dneska tu mám opravdu docela výběr kvalitních krásných blogů :) Další krásně vedený fotoblog, vedle nějž můj design vypadá jako by ho dával dohromady retard. Chjo. No nemám co vytknout, nemám...


Jo. Zakřikla jsem to. Tohle je sice taky krásný a super blog, jenže od dubna ani čárku a my chceme blogy krásné, super a aktivní! Taková škoda. Tak doufám, že se to časem zlomí. Nejlepší by bylo, kdyby už do příštího článku...



Načtenou!


Žádné komentáře:

Okomentovat