28. ledna 2017

Iluze pro Pochybovačku

Jsi fénix.




Chiliasina tvář zkameněla a ústa už nevydala ani hlásku.
"CO!" zoufale vykřikl kapitán s vytřeštěnýma očima.
Dívka změnila posed. Vrátila se do běžné polohy sedícího, ovšem s onou výjimkou, že roztáhla nohy jako muž. Chvíli si Imaginaria prohlížela, pak se usmála jen levým koutkem úst, což jí dodalo nepěkného vzezření smějící se bestie. Bylo evidentní, že si svou moc náramně užívá.
"Co nabídneš?"
Kapitán se uklidnil. Mít na výběr je vždy lepší, než dostat okamžitě nůž na krk. Co by však mohl nabídnout? Peníze? Vždyť neví, jaká zde platí měna. Co by tak ta holka mohla chtít? Arcturus těkal očima po místnosti, až náhle jeho mysl zaujal obraz onoho muže posetého hnědými skvrnami od třešňových pecek. No jistě!
Imaginarius ukázal na dívčin oblíbený terč a prohlásil: "Pomůžeme ti v boji proti němu."
Chilias vykulila svá očka údivem, poté však vyprskla smíchy. Náš hrdina tenkráte nemohl pochopit, čím ji tak neskutečně pobavil. Dnes již znal celý příběh a ty, čtenáři, jej za nedlouho budeš znát také. Nyní však ponech kapitána ve sladké nevědomosti, Chilias jejímu smíchu, neb jest zdravý, a sebe v příjemném napětí.

Dobrý večer dámy a pánové,
musela jsem hibernovat. Poslední čas ani tak nebyl o převelikém nestíhání, to vlastně skončilo na začátku října, ale spíše nechuti. Měla jsem chvílemi problémy, že se objevilo až velké množství času a nevěděla jsem, co dříve načít. Zda opět začít být aktivní v KS, nebo na svém blogu, vletět ještě do porotcování soutěže, nebo číst dlouho odkládané knihy, nebo se zase vrhnout na shromažďování informací k novému studiu či shlédnout filmy a seriály, které zaměstnávaly obrazovky mých přátel. Už jen z tohoto seznamu aktivit jsem začala být unavená. Ovšem nyní jsem se dostatečně nabila, že budete čubrnět, jak klub pofičí.

autor/ka: pinterest neodkazuje na správnou stránku; dle google pochází z wild woman sisterhood


Na co má fénix křídla, když se neumí povznést?


Dnes si hlavy lámat nebudeme, byť je smutné, že vás trpaslík nezaujal.




Výzva všem:

Pokud máte nějaký návrh, připomínku, jste s něčím nespokojeni nebo spokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dejte nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


V ÚVAHU BEREME I ÚVAHY!


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického, básnického či úvahového charakteru, uctivě prosím, račte vkládati do:



Krásné sny vinšuje
vaše tetka Maglaiz


Žádné komentáře:

Okomentovat