24. srpna 2016

Photo - z procházky

Zdravím Snílci,
Photo nám na nějakou dobu usnulo, jelikož poslední článek je z února, tak bych toto fotografické místo chtěla zase oživit. Půjdete do toho? Protože bez vás to prostě nepůjde. Je konec léta, i když letos to počasí bylo všelijaké, tak jste si jistě užívali slunečních paprsků a občas něco zachytili do svých fotoaparátů či mobilů. Co se pochlubit letními momentkami z výletů, dovolených či rochnění u vody?
Pokud by někdo zapomněl, tak Photo je místo pro všechny Snílci, kteří rádi fotí. Můžete posílat cokoliv - knihy (ano jsem knihomol), krajiny, zvířata, lidi nebo prostě momentky ze světa kolem vás.

Na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz posílejte cokoliv vás napadne, do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.


Já v létě nikam nejela, jen párkrát jsem vyrazila do Plzně za kamarádkou. Ale hrozně ráda chodím na procházky po okolí s hafany - labrador Káro a dalmatinka Deny. :-) Pole je posekané, tak jsem vyrazila mezi stočené "šnečky". Více zde.



Mějte se krásně,

1 komentář: