15. srpna 2016

Dvoutýdenní téma - Životní zkušenost


Zdravím Snílci,

konečně přichází další Téma týdne. Léto nám utíká jako voda mezi prsty, takže je ten pravý čas se na chvíli zastavit a zamyslet se nad novými zkušenostmi. Co myslíte?

Téma na následující dva týdny je : Životní zkušenost

Nemusíte to brát nějak dramaticky, fantazii se meze nekladou. Můžete se s námi všemi podělit o významné letní zážitky, o nové fotky, o šťastné i poučné okamžiky.

Nebo je tu druhá alternativa - vymyslete krátkou povídku, napište úvahu, básněte, polemizujte. Určitě najdete něco, o co se s ostatními Snílky podělit. I kdyby to bylo jen zamyšlení nad hypotetickou situací. Brzy nám začne září, pro mnohé nový start školního roku, nový začátek. Proto si vyčistěte hlavu, utřiďte si vzpomínky a pokud se vám bude chtít, podělte se s námi. Budu se těšit :)




V týdnu se tu objeví anketa na další Téma, pokus Vás ale napadne nějaké zajímavé, napište mi ho do komentářů. Hlavním úkolem Témat týdne je přece jenom zábava.

Mějte se krásně, Dragita

3 komentáře:

  1. Tohle je určitě zajímavé téma. Nevím, zda stihnu napsat něco nového, ale přidám odkaz na své články, které se věnují porodnictví a zejména mému vlastnímu těhotenství a narození syna. Porod bohůmžel přirozeně neproběhl, ale zkušenost to i tak byla opravdu zásadní.http://blog.veruce.cz/tag/prirozeny-porod-vs-cisarsky-rez/

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo, těch zkušeností je...
    Jestli není švindlování sáhnutí do archívu, pak bych přidala tu zkušenost, ze které jsem se poučila úplně nejvíc a která mi život otočila úplně někam jinam
    http://baruschkasf.blog.cz/1509/kousek-zpovedi(Pořád nevím, kam se má vlastně dávat odkaz. Jestli ne do komentářů, připojte, prosím, adresu vždycky pod článek Bude to jednodušší pro všechny.)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Archiv nevadí, ale ještě je čas a můžeš napsat příběhů kolik chceš. Nikam se články nepřipojují, jen sem do komentářů a já pak dám odkaz do záhlaví dalšího článku. ;)

    OdpovědětVymazat