23. srpna 2016

Kontrola čtyřicátá čtvrtá

Milí snílci!

Nejspíš vám neuniklo, že se mi podařilo Repetitio vydat o celý měsíc později. Důvodů pro to bylo několik - nedostatek času, spousta cestování z místa na místo, málo internetu a taky jsem čekala na nějaká vyjádření k minulému dílu. Je léto, co naděláte, někdy se holt člověk k tomu blogu přece jen dostane těžko :)

Jestlipak poznáte, čím je dnešní Repetitio zajímavé? Napovím vám, zaměřte se na přezdívky.

Srpen se chýlí ke konci, tak ho ještě užívejte, dokud to jde ;) Snad i září bude teplé a letní.

Na viděnou, M.


Návrat k minulému vydání

1) Dragita - dragg.blog.cz - ANO

Život občas dokáže zatopit každému a jak říkám v úvodu, někdy se holt blog ocitne na druhé koleji. Každopádně děkuji Dragitě za reakci a osvětlení detailů z minula a držím palce, aby se všechno zase v dobré obrátilo. Určitě bychom neradi přišli o skvělou blogerku a správkyni ;) ANO.

2) Elizabeth - in-my-black-dreams.blog.cz - ANO

Tady došlo k velmi rychlé reakci, pár neozdrojovaných avatarů z blogu zmizelo, takže super, u mě dobrý :) ANO.

Kontrola dnešní

1) Guizmo - enevedu.blog.cz - ANO

Pořád skvělý blog se zajímavým hlasem a projevem, pořád trochu dekadentní, umělecký, a pořád mě tím baví. Tady si tak docela nejsem jistá, ale myslím, že i to bude vlastní malba. Nemám co vytknout, za takové členy jsem docela ráda (a abych je vyloženě milovala, k tomu mi chybí fakt už jen ta klubová aktivita - jen si představte, jak by to tu vypadalo, kdyby se na tomhle blogu podíleli všichni členové. Ách, krásná Utopie...) ANO.

2) Gura-chan - kore-wa-monogatari-ka.blog.cz - ANO

Tady je to také aktivní, umělecké, malebné a inteligentní. Taky rozhodně ANO.

3) Hanyuu-Hime - t-h-e--s-i-m-s-2.blog.cz - ANO

Dneska to vůbec vypadá na samý zajímavý výběr. Hanyuu taky bloguje bez poskrvnky a hned o několika zajímavých tématech. Pokud vás baví Sims, potkani nebo harrypotterovská tématika, asi si budete rozumět. ANO.

4) Holoubek - i-lagur.blog.cz - ANO

Do čtveřice všeho skvělého i u Holoubka je všechno nadmíru v pořádku, zajímavý blog, inteligentní články a vůbec, zajděte. ANO.

5) Hunter - the-hunter.blog.cz - ANO

A nakonec ani tady jsem se nezklamala. Blog žije, jsou v něm povídky, inteligentní zamyšlení nad současnými tématy třeba co se GoT týče, tož ten design by mohl mít někde uvedené zdroje těch obrázků, ale u designu takové věci obvykle neřeším. Hlavní je obsah a spousta dalších věcí, v nichž jsem taky nenašla žádnou chybu. ANO.


Dodatek: Po mnoha letech spolupráce a vzájemné souhry se z KS dobrovolně vzdaluje Monica Otmili, která snad stála už u jeho zrodu (omluvte mě, tak daleko ani mé členství a paměť nesahá a z Archivu lze získat jen kusé informace), takže s těžkým srdcem vyhovuji její žádosti, byť chápu. Monica k šestému výročí svého vlastního blogu tento také ukončuje a já musím říct, že jsem vždycky měla respekt k lidem, co za sebou umí ve virtuálním světě zavřít dveře. Ukazuje to už to, že o svých klubech ví a že pro ně tím pádem něco znamenaly.

Takže se loučíme, děkujeme za všechny ty báječné ryby a držíme palce v dalším virtuálním i nevirtuálním fungování. Snad se tu v budoucnu ještě setkáme.

Nazdárek!


7 komentářů:

  1. Kdo tvrdí, že mé články jsou inteligentní?? Zrovna si poslední dobou říkám, jaké nesmysly tam plivu. Ale každopádně děkuji za "projití".

    OdpovědětVymazat
  2. Takový komentář mimo, hodilo by se nejspíše řešit přes mail, ale níže pochopíte, proč to nejde. Klidně po přečtení smažte. :)Prosím o smazání svého kontaktního mailu z vaší databáze, zrušila jsem ho totiž. Asi se teď na svém blogu poněkud odmlčím, neskončím-li vůbec. Chci začít znovu a netáhnout s sebou odkaz minulosti blogu, třebaže jsem svůj blog měla moc ráda a je na něm mnoho mých vzpomínek. Je pouze na vás, jak s mou neaktivitou naložíte. Asi by mne mrzelo býti odsud smazána. Cítím se stále být součástí klubu, například pravidelné literární hádanice určitě ještě dlouhou dobu nevynechám! Takže tak. Mějte se pěkně, Snílci. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale to víš, že setkáme, jednou za čas sem namrknu. Díky moc za krásné rozloučení! Mám z toho skoro až ten pocit, jako bych po malých krůčcích slézala ze žebříku shozeného z gondoly mé rodné vzducholodě.

    OdpovědětVymazat
  4. Vlastně mě to docela potěšilo, že si u mého vlastního obrázku nejsi jistá, jestli je doopravdy můj =D nechávám se unášet představou, že je na mě až moc dobrý =D
    Bohužel, jsem ráda, když se občas někde vynořím, jinak nemám vůbec na nic čas poslední dobou. Škola je prostě žrout času, ale pokusím se být aktivnější =)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji :) rukopis knihy Dračí město odevzdávám v neděli (což mi teď žere veškerý volný čas), takže pak budu mít myšlenky na blogování Nápady se už líhnou

    OdpovědětVymazat
  6. [1]:, [2]: I nesmysly se dají plivat inteligentně S mailem beru na vědomí a předám dál. Nějakou mailovou databázi totiž možná i máme, ale já ji nespravuju Byly časy, kdy se maily sbíraly s tím, že se budou rozesílat hromadné maily a tak, ale ono stejně není co rozesílat a většina lidí funguje i na facebooku.   Já vedu bokem jakousi tabulku všeho infa, kde je sporné, jak moc je všechno aktuální (ale snažím se ), a tam mail na tebe beztak nemám, takže vida.

    OdpovědětVymazat
  7. [3]: No tos mi sevřela hrdlo úplně. Fňuk. Rozloučení by se patřilo určitě mnohem honosnější, ale já to nějak neumím :P[4]: Já jsem doufala, že to tak vezmeš Tak s časem bojujeme všichni. Otázka je, jestli třeba my neděláme něco špatně, když se zapojuje tak malé procento členů :) Ono je to tu, co si budeme povídat, takové pohodově zasněné, asi žádná velká akce. Třeba nám chybí ty správné taháky.[5]: Palec nahoru

    OdpovědětVymazat