2. května 2016

Téma týdne 05 - Moje závislost a já




Hola hej Snílci,

doufám, že máte po maturitách a důležitých zkouškách - nebo vás čekají aspoň až v červnu. Venku je krásně, člověku se najednou lépe vstává, stromy kvetou, šeříky pučí a omladina vytahuje trička, sukně a... no, na kraťase je přece jen ještě zima.
Nastal totiž týden, kdy se budeme probírat závislostmi a hříšky.

Téma totiž je - MOJE ZÁVISLOST A JÁ.

No? Jen se pochlubte, čím hřešíte. Pěkně hezky vytáhněte zaprášená tajemství a podělte se o ně s námi. Praštění jsme tu jistě všichni dost, jen se přiučíme. Ale nemusí to být jen vaše třináctá komnata, naplněná knihami/korálky/ nebo leporelem. Dejte tomu sirší záběr. Napište krátkou povídku, smyšlenou postavu a její hříchy, napište báseň, úvahu, cokoliv vás napadne. Ani kresbám a fotografickým článkům se tu nebráníme. Můžete to vzít s humorem i na vážno, nikdo vám hlavu neutrhne.

Viděli jste film Já, moje druhé já a Irena? Ne? Určitě mrkněte, inspirace v něm najdete dost.

Doufám, že tento týden Téma nezazdíte a podělíte se s námi o pár šílených, nebo vážných myšlenek. Já mohu třeba svobodně vážně říct, že jsem závislá na knihách. Mám jich doma víc jak sto nepřečtených a kupuji je dál... protože je musím mít! :P A vůbec mě nezajímá, že jich mohu přečíst maximálně 40 ročně... to přece nevadí... v budoucnu určitě vynaleznou i čtení ve spánku :D



3 komentáře: