8. března 2013

Imaginarius - Iluze sedmdesátá

Poklad ze všech největší...

Dobrý večer,
a máme zase ten pátek. Ten krásný den, který nám říká, že si máme hodit nohy na stůl a téměř dva dny flákanda před sebou. Já osobně souhlasím se svou spolužačkou, která má ráda pátek po čtvrté hodině odpolední, kdy je cvičení ze syntax (větná skladba) časově nejdále. Samozřejmě je to i nádherný den, přímo stvoření pro snění a nechání se polapit Iluzí. Nu, pojďme se nechat lapit a ovinout.

Je těžké vybírat do Iluzí obrázky tak, aby byly nějak originální a mohly nás napadat různé příběhy, ale ještě těžší je k tomu všemu vybrat tu správnou hudbu. Dnes jsem sáhla do svého archívu. Nemusela jsem ani hrabat moc hluboko, když se na mne usmála tato česká kapela (již jednou zde prezentována).

HUDBA ZTRACENA

Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Pane jo! To to vždycky tak utěče! Ani jsme se nenadáli a zvonec už zacinkal. Což značí, že se uvidí zase až napřestýden. Přeji Vám krásný víkend, plný snění a Iluzí.

Mějte se krásně a sněte!
Cyprealismus vítězí!

Vaše tetka Maglaiz ;-)


P.S. Stav soutěžní: Dvě povídky, jedna báseň a jedno neurčité cosi :-D Což znamená, že ještě dva, tři prozaici mohou zaslat svá díla a dva či jeden básník. Tak tedy pište, tvořte, čiňte nátlak na ostatní, ať můžeme co nejdříve započnouti se soutěží a s udělováním medailí. V případě, že se nahromadí více neurčitých cosi, vznikne třetí soutěžní skupina Hybridů.

Žádné komentáře:

Okomentovat