18. července 2024

Creatio - Téma 44: Tropický ostrov

Dobrý den, milí snílci. Dnes opět přišlo na řadu vyhlášení nového tématu ke kreslení. Chcete se jím nechat inspirovat?

Téma č. 44 – Tropický ostrov

Máme léto. To je období prázdnin a dovolených. V tomto duchu je potáhne i dnešní vyhlášení tématu ke kreslení. A tím je „Tropický ostrov“. Je opět na vás, jak si s tímto úkolem poradíte. Můžete kreslit scenérii s palmami, pláží a slunečníky. Lze zachytit třeba i mořskou vodu či skalní útesy. Takový ostrov oplývá kromě odpočinku u vody i jinými krásami. Například tam žije několik druhů papoušků, ale i rackové, pelikáni a tukani. Roste tam mnoho nádherných květů a plodů. Kapitola sama o sobě je i podmořský svět. Pod hladinou žije spoustu barevných ryb, hvězdice, různí krabi a mořské želvy. Věřím ale, že vás toho napadne ještě mnohem víc. Například… takový tropický ostrov může být zároveň i ostrovem pokladů. Co vy na to? Tohle téma má širokou škálu možností, jak se dá zpracovat.

Pokud vás ale tenhle námět nezaujal, podívejte se do Seznamu starších témat. Třeba vás něco upoutá tam. Jestli se vám témata nezamlouvají, můžete mi poslat něco mimo ně.

Email klubu snílků je klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. Pokud kreslíte dílo na nějaké mnou určené téma, přepište tam i téma.

S přáním krásného zbytku týdne

Raja Luthriela

  

1 komentář: