21. března 2024

Creatio - Téma 40: Dinosauři

Dobrý den, milí snílci. Je na čase opustit téma barev, jelikož jsem ty nejzákladnější už zadala. A nyní se můžeme vrhnout na něco jiného.

Téma č. 40 – Dinosauři

Každý z nás dinoraury zná. Mnozí dokonce dovedou i vyjmenovat některé druhy. Nabříklad brontosaury, tyranosaury, stegosaury a možná že i velociraptory. Těch druhů samozřejmě bylo víc. Máte tedy nějakého svého oblíbeného dinosaura? Třeba i z těch, které jsem nejmenovala? Zkuste tedy nějakého nakreslit. Jakéhokoliv. Vlastně si můžete vymyslet svého vlastního.

Možná jste i viděli filmy jako je Jurský park nebo Jurský svět. Zajímavý nápad by byl nakreslit nějaký výjev z těchto příběhů. Ale i z jiných. Však filmů a knih s dinosaury je…

***

Pokud vás ale tenhle námět nezaujal, podívejte se do Seznamu starších témat. Třeba vás něco upoutá tam. Jestli se vám témata nezamlouvají, můžete mi poslat něco mimo ně.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete také psát náměty, co mám nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Email klubu snílků je klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. Pokud kreslíte dílo na nějaké mnou určené téma, přepište tam i téma.

S přáním krásného zbytku týdne

Raja Luthriela

 

4 komentáře:

  1. No tak to jsem nikdy nekreslil 🧐😱 no zrovna toto asi nedám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je dobré zkusit něco nového. Ale jak říkám. Témata ke kreslení jsou tu spíš jen pro inspiraci, než že by se podle nich bylo nutné řídit. :-)

      Vymazat
  2. To zkusim. Kreslit draky a hady me bavi. Tak dinosaurs nebude zase tak odlisny. :))

    OdpovědětVymazat