14. prosince 2023

Creatio - Antistresové omalovánky: Pět barev

Zdravím, milí snílci. Uvědomila jsem si, že už jsem hodně dlouho nezveřejnila nic ze  svých antistresových omalovánek. To se musí napravit.

Minulý omalovánkový počin jsem nazvala Brána do říše květin a při vybarvování jsem použila snad všechny barvy, co existují. Tentokrát jsem zvolila opačný postup. použila jsem jen pět pastelek. Červenou, světle zelenou, světle modrou, tmavě modrou a černou. Některá vynechaná místa se dají počítat jako šestá bílá barva. A výsledek vypadá též zajímavě. Vlastně by i člověk řekl, že linie mezi jednotlivými útvary vypadají výrazněji, než když je těch barev hodně. Co myslíte vy? Co se vám líbí víc?


Pokud jste členy Klubu snílků, můžete tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Bílá“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat Bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela

1 komentář: