13. dubna 2023

Creatio - Žlutý pes

Zdravím, milí snílci. Uvědomila jsem si, že tu už dlouho nepřibila nějaká moje kresba. Naposledy v lednu. Proto by to už nějakou chtělo.

Z počátku jsem vůbec neměla inspiraci. A proto jsem se podívala na Pinterest, zda by tam nebylo něco, co bych zvládla nakreslit i já. A našla jsem tohohle pejska. Jednoduché a roztomilé. A tak jsem se do toho pustila. A ani jsem si tehdy neuvědomila, že nevědomky vytvářím obrázek na téma „Žlutá“. A stejně pozdě jsem si vzpomněla, že existuje i kapela, která se jmenuje Žlutý pes. Tak nějak se to prostě sešlo.:-) 

Použila jsem pastelky. Možná na ně příště víc přitlačím. Je to nějaké bledé. Co myslíte?

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Žlutá“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela

1 komentář: